30 cm alatt vagyok.
Megfelelő Nektek?
(Ez egy válasz Eve_Rochers üzenetére (2023. 04. 04. kedd 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 00:09
Sziasztok! 30 év alatti fiúkkal ismerkednénk. (Gyengébbek kedvéért: HARMINC ALATTI!!!! Nem, még veled sem, ha elmúltál!)
Lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből.
Várjuk jelentkezéseteket!
Megfelelő Nektek?

Sziasztok! 30 év alatti fiúkkal ismerkednénk. (Gyengébbek kedvéért: HARMINC ALATTI!!!! Nem, még veled sem, ha elmúltál!)

NYIREGYHAZAN keresek vastag / nagyon vastag farku aktiv pasit.
Igényes sub passziv vagyok.
Hely van
Hely van
Locsolnálak!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 04:27
Törölt felhasználó (1226482)

Hétvégén orál?
Ma delelot Egerben szopnalak!
holnap délelőtt Miskolcon urakat szopnék a természetben
Hely van
Hely van
Ma délután 3 körül szopatnálak szopnék a kocsimban Szolnokon irj privátba
Hali! Mostanában valaki Budapesten?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hétvégén orál?
Dekoratív és extra perverz párként Kedden ismét keresünk Újpesten. 2-3 kizárólag aktív BI pasit keresünk MINIMUM 19cm-es intimmel aki párosunk mindkét tagját dugja. Délután 6 és éjfél között tudj jönni ha írunk és küldj viber számot mert csak azon válaszolunk. Köszönjük az érdeklődést.

Miskolc és környéke.Kedd délelőttre keresek,hellyel rendelkezőt,kölcsönös szopásra.Minden megoldás érdekel!
Sziasztok!
Holnap reggel 5:45 6:00 fele valaki a Százhalombattai Tesco parkolóban, a kocsim hátsó ülésén nem szerezne leápolni?
Beülünk hátra, elöveszem, végig leszopod.
Majd mindenki megy a dolgára!
Fiatalok előnyben!
Ápoltság adott és elvárt! A diszkréció úgy szintén!
Holnap reggel 5:45 6:00 fele valaki a Százhalombattai Tesco parkolóban, a kocsim hátsó ülésén nem szerezne leápolni?
Beülünk hátra, elöveszem, végig leszopod.
Majd mindenki megy a dolgára!
Fiatalok előnyben!
Ápoltság adott és elvárt! A diszkréció úgy szintén!
Szia melyik auchanban van Glory?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 23:29
Törölt felhasználó (4690837)

Nem tudtam, hogy ma kielégítsek-e egy rászoruló férfitársam vagy ne, ezért nem írtam. De azért benéztem az Auchan glory-ba. Valaki volt bent, de szürreális élmény volt, hogy az ajtó előtt a takarítónő és egy hiányos fogsorú (enyhén büdös) csávó beszélgetett és nézte ki megy arra ... Szóval kedves srácok. Tartom magam hozzá, hogy amikor én is szeretném/megkívánom és összejön, szívesen szopom és addig kényeztetem a farkad, amíg bele nem élvezel a számba. De ezután az Auchan glory-ban már nem.
Hely van
Hely van
Ma bi srác rá érne minden jóra …. Kecskemet
Miskolc és környéke.Ma este szopnák.
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.