Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz bugo71 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most szopatna fiatalt? Írj
Ma este a 10. kerületben aktív potens férfit vagy férfiakat fogadnék kiadós szexre. Én 33, 168, 65, passzív, szopni szerető és dugható fiú vagyok, csupasz popsival.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Megbízható,diszkrét aktívot,aktívokat keresek,aki anális orgazmusig dugna többször.
Ma este 8 után keresek orálkalandra Budapest, délpest környékén, autóban is....
Ma este fele lenne kedve valakinek meglesnie Székesfehérváron mikőzben masztizom?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok! Kölcsönös orálra keresek bi férfit, bi férfi tagú párt! Békéscsaba és környéke!
Biszexpartnert keresek jászberényben és környékén.
Közös masztira nagy farkú srác, vagy pasi fejér megye, Velencei tó kőrnyéke.
Privit írj ha benne vagy....köszi
Privit írj ha benne vagy....köszi
Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten!
Helyem van. Ha érdekel írj!
Szopnék Kecskeméten!
Helyem van. Ha érdekel írj!

Sziasztok,
Ma délután vagy este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma délután vagy este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn

Aktív bi férfi Szolnokon?
Szia/sztok.Hétfön Bp-n leszek de.9 töl 11.30-ig.Helyem nincs autom van,ha idöd engedi és lenne kedved,örömmel vennélek a számba és szopnám a farkad,végig,élvezettel nyelném az ondodat.Viszonzás nem szülséges de jólesne
rj és pontositunk.
rj és pontositunk.
Keresek Szombat vagy Vasárnapi napokra partnert közös kölcsönösen kiverjük egymásnak!
Kisvárda és környéke.Hely van!
Kisvárda és környéke.Hely van!
Miskolc valaki ma?
Holnap valaki Fóton közös orálra? Titkos látogatót keresek,lehet egyoldalú is.
Írj Privátba
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán most jó nekem!
(Ez egy válasz bugo71 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 10:23

Helyel rendelkező pasit keresek pest környékén .. Viszek egy dugható nőt. Akár többen is jöhetnek
Helyel rendelkező pasit keresek pest környékén .. Viszek egy dugható nőt. Akár többen is jöhetnek