Ezt pont te mondod
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Szívesen leszopnálak. Ma valaki hajdú Bihar?
Sziasztok Szolnok vagy környéke fiatal srác ismerkedni? Maximum 30 éves korig irjatok és kövérek ne köszönöm. Skypom viber van. Varom a leveleket.
Olyan aki nem csak írkál és képeket kunyerál?
Partneremet keresem akit orálisan kényeztethetek. minden korosztályból. Utazás megoldható, diszkréció fontos.
Csongrád megye, esetleg Szeged, fiatal srác, aki szívesen kiveretné velem, esetleg le is ápolnám?
Kezdő biszex vagyok
Kezdő biszex vagyok
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
sziasztok van valaki csepeli pihenő környékén?
Sziasztok! Holnap lenne kedve valakinek innen találkozni délelőtt a Királyban? Én ott leszek!

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
60as ápolt biszexpasivok,partnertkeresek jászberényben és környékén.
Aktív pasit szopnék titokban Kecskeméten!
Helyem van ma és holnap!
Helyem van ma és holnap!

Kettő megbízható,aktív pasit keresek,akik egész nap csajukként kezelnének egy diszkrét helyen.Női cucc,paróka is ha ez izgat.Korlátlan popóba,szájbaélvezéssel.
Sziasztok most valaki egy jó farkú aktív?
Bp . 8 kerület kölcsönös orál?
Komárom közvetlen környékén keresek megbizható, lehetőleg nős és szintén kezdő bi férfit 40 év felett. Én kezdő, a civil életben hetero életvitelű igényes férfi volnék.
Kölcsönös szimpátia esetén kényeztessük egymást kölcsönösen, de vállalom a passziv szerepet is, tehát igény esetén rendszeresen egyoldalúan és élvezetesen leszoplak!
Hosszútávú kapcsolat egyetlen partnerrel...
Kölcsönös szimpátia esetén kényeztessük egymást kölcsönösen, de vállalom a passziv szerepet is, tehát igény esetén rendszeresen egyoldalúan és élvezetesen leszoplak!
Hosszútávú kapcsolat egyetlen partnerrel...
Aktivkent parokhoz csatlakoznek bp 30km vonzaskorzeteben keso délután
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Olyan bi srácokat keresek Pesten, akik vállalnanak hármast.
Fiatal, max 35 éves srácot. Írj ha felkeltettem érdeklődésed.
Fiatal, max 35 éves srácot. Írj ha felkeltettem érdeklődésed.