Mai napra keresek ápolt, aktív, kanos pasit aki szeret dugni. Szeretném ha valaki már tényleg felavatná a hátsómat. Fenekemről tudok képet mutatni. Diszkrét helyem van adatlapom szerint. Privátban irj légyszi.
Ma napközbe egy kölcsönös cumira valaki Kecskemét környékén
Hatvan vagy kornyeken ma valaki? Délelőtt folyaman?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma reggel valaki üríthetne R.palotán
Budapesti, hellyel rendelkező, türelmes, lehetőleg idősebb partnert keresek főleg orális örömökre.
Debrecen és környékén ma délután szopható pasit-pasikat keresek. Privátba írj.
Hétvégén szopatnék!Előny ha lányos testalkatod van és szívesen szopsz kurvásan,csajosan beöltözve,ha az arcod nagyon"pasis"akkor szopómaszkba szopatnálak,ha ápolt,formás a segged nem kizárt hogy azt is dugnám.Helyem van,ha kimondottan bejösz nekem akár nálam is aludhatsz.
Ráckeve környéken valaki ?
Sziasztok! Holnap (02.15.) estefelé találkozna valaki Veszprém vagy környékén? Uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót
Sziasztok most valaki szex helyem van ,3 kerületben dugd a popom
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hali! Debreceni bi/perverz férfi vagyok, férfit keresek akit egyoldalúan kényeztethetnék: orál, maszti, masszázs, prosztata izgatás és egyéb más finomságok. Ha érdekel irj!
Kár, hogy ilyen messze laktok…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:44
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit, akit leszophatok, seggét nyalhatom.
Legyen helyed, a számba is élvezhetsz.
Legyen helyed, a számba is élvezhetsz.
Hali holnap 13-14 óra között bi pasi Nyéken.?
Kirpobálnám
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (2023. 02. 14. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 18:32

Sziasztok,
Ma este közös maszti?helyem van Szentendrèn,van műpunci is

Sziasztok,

Szopnék , szopatnék - de ha úgy van , meg is dughatsz . Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Most valaki Mosonmagyaróváron? Szopnék