Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson?
Sziasztok!
Normális pasi van Miskolcról? Szívesen ismerkednék hosszabb távra sok sok vággyal
Pórbáljuk meg!
Normális pasi van Miskolcról? Szívesen ismerkednék hosszabb távra sok sok vággyal

Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Minden megoldás érdekel.
Mai nap szopnék megis dughatsz Győr ès környékén nálad vagy kocsimban.
Nem kövér fiút leszopnék vagy szopatnék.
Most hajnalban szopnék,helyem van a XVI.ban.
Most valaki Camozna?
Autós kalandra keresek Bp.-en aktív pasit!
Szerdara keresek partnert hellyel aki egesz delelott jatszana velem. Szpatna es dgna kemenyen. Mas dolgok, temak is erdekelhetnek
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Holnapi nap, hétfőn 14:00 és 15:00 között Miskolcon a Joysonnal szembeni ipari úton várok aktív 40 feletti urakat. Passzív fiúként.
Full meleg 65 éves, szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Hétfőn napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
sopronban ki ugrana fel most jol popoba kurni?
Autós kalandra keresek Bp.-en aktív pasit!
Most valaki aki meglátogata,ès jól megszopatna?
Budapesten szpnek ma 7korul
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!