Sziasztok! Ma délutántól keresnék uni vagy aktív srácot aki Veszprém és környékén találkozna

Budapesti, hellyel rendelkező, türelmes, lehetőleg idősebb partnert keresek főleg orális örömökre.
Miskolcon üzletember barátommal hölgyet párt keresünk hármas négyes felállásban.
Hely van
Hely van
Debrecen és környékén ma szopnék.
A jövő héten a délutáni, kora esti órában végre össze egyeztethetnénk a szabadidőnket!
(Ez egy válasz EgriCsaby üzenetére (2023. 02. 09. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 09. csütörtök 17:17

Partnert keresek Eger és vonzáskörzetében. Helyem van. Aktív vagyok.
Szegeden keresek férfit vagy párt hellyel
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Most estere keresem utazni tudo kanos partneremet. Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel a dolog.
Innen volt valaki az Auchan gloryban? A takarítónő ott kavart, ezért bementem vásárolni. Utána visszamentem, de a takarítónő még mindig ott volt. Talán legközelebb összejön.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
35 éves korig szopnék ma este egy szép szerszámot Budakeszin és környékén.
Budán ma este?
Partnert keresek Eger és vonzáskörzetében. Helyem van. Aktív vagyok.
LÁNYOK!! 28 éves vékony kedves fiatal pasi lányokat, hölgyeket keres hasonló korosztályban Skype beszélgetéshez, masztihoz, amiből később bármi alakulhat.
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Sziasztok,bi pasik,aktív partnerem keresema 20 óráig egy jó kis érzéki kényeztetesre,lehet kényszer mélytorkos is,vegig! Helyem van a XVI ban.
Sziasztok! Délután valaki? Hely van!
Csepelen most szopnék, szopatnék
“Tapasztal” aktiv sracot keresnek pest megyebol

Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron ki szeretne egy helyes harisnyás passzív fiút megdugni ? Szabadban. Aktív bikák írjatok.

Valaki mai napon szopatni??? Írj

Kecskemét környékéről keresek ápolt/diszkrét pasit, akinek szájjal kényeztethetem a farkát.