Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék elsősorban "hátsó szándék" nélkül.Totál kezdő és nem független pasi vagyok...sok minden izgat,ha ez számít 41 éves vagyok és kőbányai.
Sziasztok.
olyan partnert keresnék aki tényleg szereti a hosszas finom kikapcsolodasokat. Érd és környékén. Írj privátba.
olyan partnert keresnék aki tényleg szereti a hosszas finom kikapcsolodasokat. Érd és környékén. Írj privátba.
Heves megye Bogácson ma valaki tali?
Sziasztok!
Szopnék, szopatnék most Budapest vagy környékén. Hely kellene. Valaki?
Szopnék, szopatnék most Budapest vagy környékén. Hely kellene. Valaki?
Hamarosan érkezek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 06:37
Törölt felhasználó (4737733)
Törtel hőforrás találka?!
Sziasztok! Elhanyagolt hetero férjként közös faszveréshez keresek partnert. Dunaharaszti és környéke.
Aktív srácot keresek anál kipróbálásához.
Ma este 11 körül szopnék Vecsés-Monor környékén
Ma éjjel Siófokon!!!!
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....????
Most este, szimpatikus fiúval..
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....???? És szereti a hosszas......
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 23:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661618)
Most este, szimpatikus fiúval..
Pakson szopatnèk! Hely ok.!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....???? És szereti a hosszas......?
Sziasztok! Pasi vagyok.Valakivel, valakinek kiverném. Dunaharasztin helyem van
Győrben most aktív srác talira?
Hello ! A mai napra keresnék egy teljesen kezdő srácot aki egy kis közös hoki után leszopná a farkam, kipróbálná milyen . Buvóhelyem van ! Többit privátban ha felkeltettem az érdeklődésed .