Pápa-Ajka-Veszprém környékén valaki ma este?
Keszthely-Balatonmária környékén idősebb urat szopnék holnap nap közben…
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Budapesten ma valaki? Hely ok, de menni is tudok, és szabadban is benne vagyok.
Férfias pasi ma délután hellyel esetleg?
Hali
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
ma valaki szopatna?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Maszti, napozás, kukkolàs, orál, srácok? Szürke autót keress
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Irtam privátba
(Ez egy válasz biszexetkeresek üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 07:24

Idősebb barátnőm szeretné megnézni, milyen amikor pasi szop pasit. Ehhez keresünk partnert. Ha szeretnéd a hölgy is beszállna.
Sziasztok.! Nógrád m, Ketbodony, Szente és környékén Aktiv pasik kik dugnanak, szopatnanak, 14-16 között, hely jó volna, de szabadban is jó, ketten is lehettek.!

Szopatni szerető partnert keresek Miskolcon 40 éves korig . Hely ok.
Hello keresnek aktiv partnert
pest megyeben

Tatabánya- Győr vonalon szopnék. 70 367 6263 utazom autóval.
Bi parok bpn ?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Monor környéki orálra?
Sziasztok! Holnap délelőtt idősebb urat szopnék Keszthely környékén.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi passzívként keresek aktív partnert Mór-Kisbér vonzáskörzetében. Viszonzás nélkül cumiznék, akár rendszeres is lehet. Ápoltság, diszkréció adott, elvárt. Helyem nincs, autóm van, utazni tudok.