Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Írj ha kitartóan sokáig szeretsz szopni.....Pápa-és nyeled !
pucsítani ne is kell?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp most ki szopna le? Irj!!
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
Sziasztok aktív pasit keresek vagy párt ahol a pasi biszex
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hoszszabb távra?
Privátba írj!
Privátba írj!
Budapesten ma valaki?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Biszex pár keress ma estére biszex pasikat a Gloryba.
Este 8 fél 9 felé érkezünk.
Este 8 fél 9 felé érkezünk.
Ma egy kellemes masszázsra keresek aktív férfit, vagy párokat. Kecskeméten kulturált helyem van.
Biszex férfias, normális srác van itt aki ismerkedne Salgotarjan-Eger- Gyöngyös környékén? Diszkrét legyél és igazi férfias bi! Üzen privát üzenetben, ha magadra ismertél!
Sziasztok.
Kulturált, igényes srácként keresek aktív, szimpatikus, idősebb férfit, rendszeres szexkapcsolatra Bp, Pest megyéből..
Kulturált, igényes srácként keresek aktív, szimpatikus, idősebb férfit, rendszeres szexkapcsolatra Bp, Pest megyéből..
Olyan havert keresek, aki sok spermát tudna az arcomra élvezni rendszeresen.

Sziasztok szép vasárnapot. Keresem aktív biszex partnerem,aki jól megszopatna akár kényszer mélytorkosan,akár érzékien,végig szájba. Helyem van a XVI. van.

nudizás, filmezés, hoki farokmasszázs vagy orál érdekelne valakit pesten? valaki vastag farokkal?
nudizás, filmezés, hoki farokmasszázs vagy orál érdekelne valakit pesten? valaki vastag farokkal?
Írd át az adatlapod! Heteroként hogyhogy csak a meleg oldalon hirdetsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 10:07
Törölt felhasználó (4664072)

Szopnek ma egy jot bpn!
Szopnek ma egy jot bpn!