Merre pontosan?
Van egy kis szabadidőm, összejöhetnénk. (Ez egy válasz csakmost31 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 07:45
Van egy kis szabadidőm, összejöhetnénk. (Ez egy válasz csakmost31 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Fejér megyei 34 éves heteroflexibilis kezdő ferfiként keresnék kezdőt, vagy türelmes tapasztalt pasit esetleg párt ha nem lehetetlen
a Bi oldal felfedezésére. Csak a közelből .

Fejér megyei 34 éves heteroflexibilis kezdő ferfiként keresnék kezdőt, vagy türelmes tapasztalt pasit esetleg párt ha nem lehetetlen
a Bi oldal felfedezésére. Csak a közelből .

Újpesten most valaki?
Marcaliban ma este közös faszveréshez valaki? Mi két 50 éves pasik.
Aktív srácot pasit keresej aki délelött rá ér helyem van 14 óráig rá érek.
Heves megyei partnert keresek kizárolag helyel rendelkezöt havi 1. 2 alkalomra.diszkréció higénia adott és elvárt! Szopatni esetleg dugni szeretnék.nem mindenkivel és nem mindenáron!
Vásárosnaményban szopnék dughatsz is !
szopnék XI ker
Sziasztok, olyan személyt keresek, aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Irj privibe üzenetet
Bp-Nagykanizsa vonalon valaki?
Sziasztok
Heteró kíváncsi vagyok. Kezdetnek szívesen kiveretném esetleg kipróbálnám milyen másnak kiverni. Ha érdekelne írj.
Az ideális jelöltem Átlagos/Vékony testalkatú esetleg az adott paraméterekkel rendelkező csajos pasi.
Ma délelőtt ha mobilis vagy akkor leget is találkozni egy gyors kalandra.
Monor környéke nekem az ideális.
Jelölés után van képem is fent!
Heteró kíváncsi vagyok. Kezdetnek szívesen kiveretném esetleg kipróbálnám milyen másnak kiverni. Ha érdekelne írj.
Az ideális jelöltem Átlagos/Vékony testalkatú esetleg az adott paraméterekkel rendelkező csajos pasi.
Ma délelőtt ha mobilis vagy akkor leget is találkozni egy gyors kalandra.
Monor környéke nekem az ideális.
Jelölés után van képem is fent!
Ma szopnék reggel 6.30-8h között Ecser Kecskemét M0-M5 útvonalon és 15h után visszafelé is megfelelő
Harkányban!
Közös maszti, cumi valaki?
Közös maszti, cumi valaki?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Koszonom nektek.. jol sikerult a mai este... holnap ismet kint leszek ugyan igy a repter vegenel.
szopnék XI ker
Kecskeméten kalandoznék,hely kell, munkaidőben!

szombathelyen most valaki hellyel? legy perverz
privi!

Kedden reggel szép farkat szopnék Szombathelyen. Hely van.
Szia.
Merre lehet megtalálni? (Ez egy válasz Bigyoung üzenetére (2025. 02. 14. péntek 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 14. péntek 03:42
Merre lehet megtalálni? (Ez egy válasz Bigyoung üzenetére (2025. 02. 14. péntek 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Aktív 21 cm farokkal rendelkező srác, érdekelne valakit?