Üdv sperma imádot keresek
Mai nap aktív pasit keresek egy kis huncutkodásra, előtte egy kis masszázs is belefér én passzív vagyok.Helyem van Kecskeméten.
Bármit, csak két "L"-lel tedd...
(vagy három, mivel kettő már van, végül is) (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 17. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 19:28

(vagy három, mivel kettő már van, végül is) (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 17. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696123)

válalom

Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
válalom
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 01. 17. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 18:46

Most valaki aki segítene rajtam és kiverné nekem? Imádom ha magamra elvezhetek
Bp! Kocsival vagyok!

válalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 17. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 18:17

Törölt felhasználó (4693159)

Győrben igen !!
Sziasztok! Soproni passzív pasi vagyok. Aktív, értelmes férfit keresek, olyat akivel találkozni is lehet. Köszi
Diszkréten cumiznék. Hely ok, 10 ker.
Most valaki aki segítene rajtam és kiverné nekem? Imádom ha magamra elvezhetek
Bp! Kocsival vagyok!

Győrben igen !!
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2023. 01. 17. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, most valaki aki nem csak igérget!! Elengem van a sok szájkaratésból! Most valaki
aktív pasi aki megszopatna,helyem van a XVI van
aktív pasi aki megszopatna,helyem van a XVI van
Szombaton Mezőkövesden leszünk. Bi férfit, vagy párt szívesen látnánk egy kellemes estére.
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
Korrekt!
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2023. 01. 17. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este valaki ? Bi Uni vagyok ….
Hali! Holnap reggel 5 körül valaki Budapesten?
Most Csepelen szopnék,szopatnék
Nyíregyházi nagy farkú biszex férfi házibarátot keresünk a feleségemmel hosszútávra 35 év felett és 60 alatt. A feleségem nagyon jó nő, ő is biszex, de elsősorban a farkakat kedveli, lehetőleg egyszerre kettőt, esetleg hármat. A biszex férfiak különösen izgatják. Ha van ilyen, jelentkezzen nyugodtan, mi létező házaspár vagyunk.
Most Csepelen dzopnék, szopatnék
Most Csepelen szopnék, szopatnék