Kecskeméten,holnap többeshez keresünk aktívokat,helyünk van.
Sziasztok! 17-kerben keresnek ma egy vekony szortelen vagy cd fiut aki lecumizna!
Sziasztok!
Szeretnék résztvenni egy bukkake partin ahol én lennék a célpont!
Ha lenne valakinek helye hozzá és megszervezné nekem, azt nagyon meghálálnám!
Írjatok privátba!
Szeretnék résztvenni egy bukkake partin ahol én lennék a célpont!

Ha lenne valakinek helye hozzá és megszervezné nekem, azt nagyon meghálálnám!

Írjatok privátba!

Hello ! Én egy jó nagy farku pasit keresek ! A tied mekkora ? Elmegyek hozzád és élvezhetjük a biszexet ! Mindenben benne vagyok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 03. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 03. kedd 06:57
Törölt felhasználó (4693827)

Egerben hellyel rendelkező fiatal srác kalandokat keres. Ha érdekelhet, és meg tudsz látogatni, írj bátran. A részleteket privátban megbeszéljük.

Sziasztok. Bi pár szabolcsban?
Valaki Kecskeméten?
Kecskeméten,holnap aktívok tömhetnek alul,felül.
Aktív férfit keresek Velencén 9és 13 között minden nap reggel 9óra 30 az orvosi rendelőnél leszek egy órát szopnék
Sziasztok. Bp 3.kerület Békásmegyer és környékén keresek partnert orális kényeztetésre. Nagyon régen szoptam már, de megkívántam újra nagyon. Jó lenne valakivel megismerkedni, és alaposan leápolni. 45 éves vagyok. Ha gondolod ismerkedjünk. PÜ-írj ha lehet.
Monor környékén most aktív pasi?
Holnap,Kalocsa,Solt,Félegyháza,aktívhoz mennék.
Aktív vagy bi partnert keresek Békés megyében. Utazom.
Vác Dunakeszi környékén valaki?
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Nyíregyen napközben közös maszti, orál?
Győrben szopnék ma délelőtt
Ma Kecskeméten szopnék.
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Olyan pasit keresek akit szophatnék rendszeres lenne a legjobb, de ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Helyem van Budapesten 41 éves magas férfias vagyok. Csak olyan írjon aki komolyan gondolja. Higiénia, diszkréció, egészség adott elvárt.
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Szopatót keresek! Olyat aki szeret dominálni, és tud jönni! Békés-megye!