Holnap reggel 8 körül dunakeszi auchanban valaki?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Valaki most viberen egy jó hoki?
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Tatabánya,Tata környékén idősebb macis pasi aki szopatni szeretne?
Sziasztok! Szeged környékén cumizgatnék.
Most normális srácot keresek 11ker Bocskai úton!!!
Diszkréció maximális!!
43éves vagyok.
Privátba írj!!!
Diszkréció maximális!!
43éves vagyok.
Privátba írj!!!
Most valaki aki segítene rajtam és imádja a sok gecit?? Kocsimban akàr . Belváros ...
Sziasztok,
Az Oriental Spa textilmentes részével van bárkinek bármi tapasztalata?
Vasárnap kora délután szeretném megnézni..
Légyszi privátban írjatok, a fórumot nem nézem!
Az Oriental Spa textilmentes részével van bárkinek bármi tapasztalata?
Vasárnap kora délután szeretném megnézni..
Légyszi privátban írjatok, a fórumot nem nézem!
Sziasztok!
Ma délelőtt valaki aki szívesen jól leápolna? Csak te!
Maximális diszkréció adott és elvárt!! Higiénia úgy szinten!
Hely van! Százhalombatta!
Semmi cécó! Bejössz, előveszem, jól megdugom a szád és mindenki megy a dolgára!
36 éves vagyok normál testalkatú. Előny ha fiatal vagy smile
Hely van! Százhalombatta!
36 éves vagyok normál testalkatú. Előny ha fiatal vagy smile
Sziasztok!
Hely van!
36 éves vagyok normál testalkatú. Előny ha fiatal vagy
Hely van!
36 éves vagyok normál testalkatú. Előny ha fiatal vagy

Passzív popsim,órákig tartó szétkefélésére keresek megbízható aktívokat,összes spermát nyelem,vagy belém élvezhetitek.
10-kor szopnek ,szopatnék bekasmegyer?
Polgár környékén szopnék
Bi parokkal ismerkednek bpn aktiv vagyok
Jó reggelt biszex pasik,aktív szopatni vágyó partnerem keresem mostanra,vagy délelőttre,legyél borotvált farkú,és legyen sok tejed. Helyem van a XVI.ban. írjatok.
Keszthely-Marcali között bi párokkal, pasikkal, nőkkel ismerkedne 2 bi pasi.
Szolnok valaki ma kölcsönös dolgokra. Helyem nincs kocsi van
ma délután orálra valaki Cegléden? Autómban vagy nálad?