Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan. Nagykanizsa mellett hely van délutánig.
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek rendszeresen szopható pasikat. Jól dugható a popsim akár többesben is. Imádok spermát nyelni minden mennyiségben. Hely kellene vagy a szabadban.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Mosonmagyaróvár-Győr környékén ma valaki? Masszázst is nyújtok extrákkal.
Sziasztok! Tapolca környékén keresek egy szép farkat amit szophatok és a popsimba élvezne! Akár kocsiban sötétbe,vagy a természetben,erdőben!
Ma estére szopatómat keresem.

vékony pasit szopnék akár rendszeresen is.diszkrécio fontos!
Sziasztok szívesen ismerkednék idősebb pasikkal 40 pluszosokkal írjatok nyűg teljesen szűz vagyok anyit tudni kell várom a leveled
Holnap Debrecen Vekerin térdelnék 8-9között irj ha jössz.
Igényes budapesti urat szopnék ma délután!!
Szolnokon szabadban valaki hokira?
nekem a külső, életkor nem számít, csak a higiénia.
nekem a külső, életkor nem számít, csak a higiénia.
Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Holnap délután Vas megyében valaki?
Barátomat keresm akit szophatnék akár rendszeresem is.
Meglocsolhatna valaki.

Sziasztok, Adatlapom szerint keresek, férfias hetero/bi aktív pasit. Heves megye és környéke.
Budapesten vagy Pest megyében viszonzás nélkül orálisan kielégítenék korrekt, ápolt urat, pasit, srácot. Hely jó lenne, de kitalálhatunk valami egyéb helyszínt is. Ha a szimpátia kölcsönös, akkor rendszeresen, hosszabb távon is szívesen megtenném. Ha esetleg van barátnőd, feleséged és érdekli a dolog, akkor nyugodtan végignézheti vagy beszállhat. Nem azonnalra és nem mindenáron keresek partnert és csak kultúráltan.
Esztergomban ma éjjel aktîv hellyel rendelkező?
Sziasztok! Közös hoki vagy más? Albertirsa és környéke