Üdv mindenkinek Ha van egy igazi férfias Bika Szerencs és Sárospatak felé aki szeret szopatni és dugni sőt nagyon perverz irjon priváltba nekem.
Sziasztok, Budapesten valaki? (Aktívat keresek.)
Szia, sziasztok,itt vagyok csak Heves megyében
(Ez egy válasz zuluka üzenetére (2022. 12. 20. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
meleg vagy bi pasit keresek átlagos vékony testalkattal
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Megbízható,diszkrét aktívot,aktívokat keresek,aki rendszeresen nőként használna,többszöri anál,sok nyelés.
Sárvár-Szombathely ma délelőtt valaki?
ismerkednék egy pasival aki szeretne dugni torkon is lehet és van búvóhelye Dabas közelében Passzív bi pasi vagyok
Győr-Pápa-Veszprém környékén valaki talizni? Akár napközben is
helyem van, utazni sem gond
Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Ma délelőtt dunakeszi auchanban valaki jön a gloryba? 11 körül
Kellemes, felejthetetlen makk-masszázsban ("cock edging"
részesítenék hellyel rendelkező, higienikus, önmagára igényes férfit, akár ellenszolgáltatás nélkül is (Budapest).

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyéből sportos, vagy vékony srác?
Komárom-Esztergom megyéből sportos, vagy vékony srác?
A reggeli órákban kényeztetnék, hely van pólusnál
Csutortok-pentek napkozben keresek bi part! Szolo sracokat nem!
Ma Pesten délelőtt kölcsönös játékra vevő lennék!
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
ha van hely szivesen meglátogatlak!!Györ
H.B.megyei vékony, szörtelen huszonévest megkóstólnák!!! Hely kell!!!
Fiatal(max 28 éves)vékony CD-t,travit estleg shemalet keresek rendszeres találkozásokra.