Sziasztok! Péntek késő délutánra/estére keresek hellyel rendelkező, aktív pasit Budapesten. Mindenképp légy sportos, és igényes, 25-40-es korosztály érdekelne!
Sziasztok!
A mai napra keresek kolcsonos dugashoz, szopashoz fiatal, szortelen partnert. Zugloban tudok helyet biztositani.
A mai napra keresek kolcsonos dugashoz, szopashoz fiatal, szortelen partnert. Zugloban tudok helyet biztositani.
Bp-n pénteken reggel 9 töl 12h-ig,lenne idöm ismerkedni,találkozni autom van.Ápolt értelmes pasit leszopnék,ha igényli viszonozhatja...várom jelentkezésed..
Cegléden ma este kaland?

13.kerbe,biszex pasik?
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Szegeden szopnék most 13 ig van helyem de menni is tudok
Masszôrt keresek Bp. Olyat aki masszàzs àgyon massziroz, meztelenul, mikôzben belògatja a szàmba merevedô farkàt, majd kènyeztetem. Kôzben alaposan leszopom Õt is
Debrecen es környékén ismerkednék !
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?
Valaki ma délutàn? Női fehérneműt kedvelő passzív bi vagyok Miskolc mellett. Csak autós kaland.
Valaki ma délutàn? Női fehérneműt kedvelő passzív bi vagyok Miskolc mellett. Csak autós kaland.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Most éjszaka szopnék viszonzás nélkül. Baszható is vagyok. Nagyvárad Tér mellett vagyok. Kocsidban is ok.
Hali!!!!!
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Kedden Bukfurdon a szauna reszen valaki???
Győrben kalandoznék ma este! 30as bi pasi...
Szentes környékén most este igényes fiú??
Veszprém és környékén valaki még ma este? Utazni tudok

Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.