Szegeden partner, partnereket keresek
Sziasztok ma délutánra sexpartnert keresek pasit esetleg párt!
Sziasztok! Budapesten ma kora délután hellyel rendelkező pasi aki űrítene egyet a számba?
Sziasztok! Ma lesz egy Pápa-Zeg-Körmend-Sz.hely-Pápa köröm
Ennek mentén keresnék uni vagy aktív srácot autós vagy szabadtéri kalandra
ha kíváncsi heteró vagy bátran írhatsz

Hatvan környékén nem akar valaki szopatni?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Aki valóban szexelne, nem csak igérget!
Sziasztok Péter vagyok àpolt diszkrét pasi valaki ma egy kölcsönös oral
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Tatabánya-Tata környékén ma valaki?
Dunaharaszti. Bi aktív fiút keresek! Helyem van. Szerdától-péntekig minden este. Privát keress
Miskolc ma délelőtt. Helyem van. Oral közös hoki?
Közös hoki ma este Balatonmária környékén?
Kis farkú bi pasit keresünk elsősorban orál mindenki mindenkivel felálláshoz.Fontos a kis méret! ( max.13cm) Lehetőleg a közelünkből keresünk mert csak az esti órákban érünk rá de sajnos akkor is korlátozott idővel.Ápolt kulturált esetleg irányítható bi uni pasit keresünk.Szex sem kizárt smile . Jelentkezés fényképpel intim és lehetőség szerint test ,arc az adatlapon megadott email címen lehet. Szép napot mindenkinek!
Esetleg valaki aki szopna és baszatnà magàt Nagykanizsa környékén és tudna jönni????
Szopató partnert keresek, alföldi régió előny, ducik ne.
Most éjszaka szopnék! Bastható is vagyok. Nagyvárad tér, Népliget környéken vagyok. Parkban vagy kocsidban is ok. Reggel 4-ig üzenhetsz és tali! Ingyenes szex! Budapest
Szopnék ma este, valaki? Üzenetben keress
Most valaki Pest környékén? Közös hoki, oràl?
Sümeg környékén kis játszadozás?