Holgyeket bi parokkal ismetkednek aktiv vagyok bpn
Jól szopó spermanyelő, nem kövér fiút keresek
Tatabánya-Tata környékén ma valaki?
Marcali környékén bisex nő?
Fiatal(max 25 éves)csajos testalkatú srácot szopatnék aki szeret csajosan,szexin beöltözni.
Sziasztok. Mai nap délelőtt és délutáni órákban, M3- M0 útvonalon, ( Nyíregyháza - Tata) keresem passzív partnerem. Rólam: 185/90, 33 éves, 18/5 intim méretű, ápolt, diszkrét. Szeretek a női rucis "cicâkkal" játszani, de egy hosszú szopatásra bárki jelentkezhet.
Kis farkú bi pasit keresünk elsősorban orál mindenki mindenkivel felálláshoz.Fontos a kis méret! ( max.13cm) Lehetőleg a közelünkből keresünk mert csak az esti órákban érünk rá de sajnos akkor is korlátozott idővel.Ápolt kulturált esetleg irányítható bi uni pasit keresünk.Szex sem kizárt smile . Jelentkezés fényképpel intim és lehetőség szerint test ,arc az adatlapon megadott email címen lehet. Szép napot mindenkinek!
Bp most valaki?
Miskolcon most valaki?
Újpest most valaki sexre!?
Ma meglátogatnék egy hellyel rendelkező idősebb férfit.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Újpest most valaki sexre szabadban is mehet
Szombathelyen valaki akit szophatnék?
Sziasztok!
Kazincbarcikán keresek aktív, nagyobb mérettel rendelkező partnert egyoldalú orálra.
Kazincbarcikán keresek aktív, nagyobb mérettel rendelkező partnert egyoldalú orálra.
Sziasztok!
Szopnék egy ápolt srácot.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Írj ha szopatnál egy jòt,Bp-n.
Szopnék egy ápolt srácot.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Írj ha szopatnál egy jòt,Bp-n.
Most valaki a 2. Kerületben?
Miskolc és környéke,ma éjszaka?
Valakinek nincs kedve fel venni a 15ben és segíteni rajtam? Tele vagyok

Miskolc 10.29en?