Ma este aktív férfival, vagy férfiakkal szexelnék. Helyem van.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn,bi uni vagyok
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn,bi uni vagyok
Sziasztok! Jövő héten Balatonmárián, fiatal fiút keresnék… hely van… én igényes, nagyméretű srác…
Holnap délelött szopnék, csakis egyoldalúan, Budapesten.
Valaki most egy hoki vagy cumi???37 vagyok Aktiv 9kerben van helyem privizz
Szegeden ma valaki hellyel rendelkező ferfi vagy pár
Sziasztok.
Budapesten ma este szívesen ismerkednék kulturált, igényes férfivel, majd szimpátia esetén szívesen kényeztetnék, barátkoznék.
Budapesten ma este szívesen ismerkednék kulturált, igényes férfivel, majd szimpátia esetén szívesen kényeztetnék, barátkoznék.
Sziasztok!
Ma este és holnap este is szabad vagyok, autóval rendelkezem Pest megyében keresek, jelenleg párom nélkül mert elutazott, helyem nincs , hetero és bi élmények is érdekelnek, párokhoz legfőképpen, nagyon igényes vagyok,kérlek legyetek ti is! Köszönöm
Ma este és holnap este is szabad vagyok, autóval rendelkezem Pest megyében keresek, jelenleg párom nélkül mert elutazott, helyem nincs , hetero és bi élmények is érdekelnek, párokhoz legfőképpen, nagyon igényes vagyok,kérlek legyetek ti is! Köszönöm

Vagy Miskolcon, vagy Miskolc környékén. Autó van, házhoz is megyek. 5 órától.
Ma délután nyéken idősebb aktív férfit keresek akinek kielégíthetném a vágyait.
Sziasztok! Szopnek ma egy jot bpn
Sziasztok!Aki esetleg Tatán szívesen szoptatna és van kocsija ahol meg tudnánk oldani az írjon privátban.
Cegléden ma este kalandot keresek!
Helló! ki szopna holnap délelőtt reggel?
Sziasztok!
Február 8-11 között Roglán leszek a Rogla hotelben. Ha innen lesz ott más is és akar találkozni, szívesen veszem.
Elsősorban hetero vagyok, de enyhe BI hajlammal rendelkezek. Szólóban, vagy párhoz is csatlakoznék.
Válaszokat privátban várom.
Február 8-11 között Roglán leszek a Rogla hotelben. Ha innen lesz ott más is és akar találkozni, szívesen veszem.
Elsősorban hetero vagyok, de enyhe BI hajlammal rendelkezek. Szólóban, vagy párhoz is csatlakoznék.
Válaszokat privátban várom.
1 óra múlva szopnék Dunaföldvár ön.
Hello
Szívesen ismerkednék!
Szívesen ismerkednék!
Győrben dèlután 4-5 körül szopnék.hely van
Bi parok ma bpn ?
1 óra múlva szopnék Cegléden.
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2023. 02. 03. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)