Valamit ki kellene találni, mert megint foglalt volt a Dunakeszi Auchan glory. Kezdünk túl sokan lenni, így sokan lemaradnak... Mondjuk azokat soha nem értettem, akik beülnek X ideig, nyomkodják a telefonokat és csak a helyét foglalják...
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szia lenne helyem 20ker
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sauna 69 ben pénteken volt valaki?
Aktív biszex vagy melegpasit jászberényben rendszeresre,helyemnincs.
Hétfő délelőttre keresek kölcsönös cumira ápolt Kecskeméti partnert
pár, akik pasit keresnek?
Még mindig keresek ma estére homo vág bi pasit kölcsönös szopásra, szexre M.óváron, hely van! Írj privát
Este 21 után szopnék
Szegeden keresek férfit ma
Budapesten aktív mostanában?
írj és megbeszèljük

Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Hétfő napközbenre keresek aktív pasit, aki tud domináns lenni és kielégítené enyhe sub hajlamomat! Hely van
Sziasztok!
30 éves, ápolt, heteró házasságban élő pasi vagyok. Diszkrét, igényes partnert keresek Budapesten, lehetőleg hosszútávra. Volt már ilyen kapcsolatom korábban és hányzik egy ilyen "barát". Közös hoki, cumi, stb. Diszkréció, ápoltság alap, 20-40 között keresek
30 éves, ápolt, heteró házasságban élő pasi vagyok. Diszkrét, igényes partnert keresek Budapesten, lehetőleg hosszútávra. Volt már ilyen kapcsolatom korábban és hányzik egy ilyen "barát". Közös hoki, cumi, stb. Diszkréció, ápoltság alap, 20-40 között keresek
Ma estére keresem ápolt partnerem. Autós kaland is szóba jöhet.
Van kint reptéren vki? Kint vagyok
Uni kalandra (szex) keresek partnert vagy párt. Duci srác vagyok.
Szopnék szopatnék Bp írj
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs