szombat este kölcsönös orál nálam 11 kerben?

szopnék este bpn

Sziasztok ha megbizhato diszkrét betegségektöl mentes pasit keresel vagy kerestek akit szopni szeretnél akor keres privátba!
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-40 körüli hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten
Csütörtökön napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Mostanság valaki belvarosban? Közös maszti? Helyem nincs ! ( csak pasi)
sziasztok, ma este pilisvörösvár-pilisszántó felé egy kényzetetés, durvulás?

Mai nap aktív pasit keresek egy kis huncutkodásra, előtte egy kis masszázs is belefér én passzív vagyok.Helyem van Kecskeméten.
Reptér kifutó vége? Jön ki pár?
Győr környékén valaki?
Hétvégén kistarcsa úszoda valaki?
Salgótarjánban holnap este s pénteken du . este valaki ?
Sziasztok! Valaki most viber csmba jó farokverés?
Bp17 kerbe most valaki van épp erre vagyok !
Valaki aki segítene rajtam és kiverné nekem? Nagyon sok jön és Tele a farkam nagyon! Imádom ha magamra elvezhetek! Kocsival vagyok. 13.ker
Szopatómat keresem aki szeret keményen torkon dugni ! Pest megye ! Privát irj imádom a spermát és a pisit is
Fiatal fiut keresek Pécsen szopásra viszonzás nélkül...Tel szám kell...
Ma mi a mese?
Üzenet a leveleid között.
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2023. 01. 18. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi egy elég nyitott, kíváncsi, perverz pár vagyunk és szeretünk új dolgokat kipróbálni, feszegetni egymás határait.
Ezt adott esetben úgy próbáljuk megélni, hogy különböző extrémebb feladatokat adunk egymásnak és ilyen szempontból jelenleg a pár férfi tagján és a biszex vágyak megélésen van a sor.
Keresünk egy vékony, nőies, vagy sportos testalkatú, szőrtelen biszex, vagy meleg pasit, aki szereti a játékokat.
Inkább a fiatalabb korosztályból, de max 40 éves korig és lehetőség szerint Észak-Dunántúl, vagy Budapest régióból.
Köszönjük ha végigolvastad, élvezetes ismerkedést kívánunk mindenkinek!
Ui: Csak olyan jelentkezőt keresünk, aki mer arcos képet is küldeni. Másképp nem fog menni.....
Mi egy elég nyitott, kíváncsi, perverz pár vagyunk és szeretünk új dolgokat kipróbálni, feszegetni egymás határait.
Ezt adott esetben úgy próbáljuk megélni, hogy különböző extrémebb feladatokat adunk egymásnak és ilyen szempontból jelenleg a pár férfi tagján és a biszex vágyak megélésen van a sor.

Keresünk egy vékony, nőies, vagy sportos testalkatú, szőrtelen biszex, vagy meleg pasit, aki szereti a játékokat.
Inkább a fiatalabb korosztályból, de max 40 éves korig és lehetőség szerint Észak-Dunántúl, vagy Budapest régióból.
Köszönjük ha végigolvastad, élvezetes ismerkedést kívánunk mindenkinek!

Ui: Csak olyan jelentkezőt keresünk, aki mer arcos képet is küldeni. Másképp nem fog menni.....