Holnap reggeli indulással, Cegléd és Debrecen között fogadhatna valaki. Az adatlapom szerint
Sziasztok! Most éjjel valaki Sárváron autós kalandra felvenne?
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 21:54

Törölt felhasználó (4562632)

Ma este éjszaka,szopnék passzív vagyok, Budapest Pest megye
Én benne lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 21:02
Törölt felhasználó (4663584)

sziasztok.
Kulturált férfit keresnék egy kis ma esti kalandra, masszázsra.
Ma este éjszaka,szopnék passzív vagyok, Budapest Pest megye
Budapesten most? En passziv
sziasztok.
de kit is keresel??
(Ez egy válasz Spdygnzlz üzenetére (2022. 10. 29. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 18:39

Sziasztok. Ma este valaki fuzesgyarmat szeghalom kornyeken? 30 év körül a többit megbeszéljük privátban.
Debrecenbe elhanyagolt férjet férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is lehet vagy masztizni diszkréció adott és elvárt. Kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok. Ma este valaki fuzesgyarmat szeghalom kornyeken? 30 év körül a többit megbeszéljük privátban.
Bp 13 vagy 4. Ker? En passziv
Sziasztok Balaton déliparton valaki?Kaland?
Okoska nem nézelődni kell hanem csinálni ! Gyere
(Ez egy válasz MII33 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék
Miskolc közelében passzív női fehérneműsként keresek szexet. Nők, asszonyok, párok is érdekelnek.
Miskolcon ismerkednék, havert keresek.
Ózd - Miskolc vonalon keresem ma estére partnerem egy jó farku pasi személyében ! Helyem van ! Olvasd el az adatlapom ! Nem levelező partnert keresek és nem kell nyálas szia hello ! Csak szex ! Tömény biszex élvezet ! Kölcsönösen mindent oda -vissza ! Telszám csere ok ,Viberen is írhatunk ! Csak akkor irj ha mersz randizni és eljössz ! A szex részét biztos h nem fogod megbánni ! Nagy farok előny , nagy előny !
Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Idősebb Úrnak szopnám a farkát Budapesten.