Fogadnék délután Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Holnap reggel a dunakeszi auchanban leszopnék valakit a glorynál. Fél 9 környékén
Hol?szia!
(Ez egy válasz zokee üzenetére (2022. 12. 30. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia hol???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 14:31
Törölt felhasználó (4664072)

szopnék ma egy jót bp-n

szopnék ma egy jót bp-n

Bi párokat kielégítenék ma este!
Most valaki,akit leszophatok! Cinkota.
Fúj, kocsiba, szabadba soha! Az a igénytelenség!
Holnap szopatnék, szopnék Monor, hely kellene de kocsimba is ok lehet
Békés megye orálra?
Valaki ma este Pesten csatlakozna harmadikként szopáshoz? Csak fekszünk és élvezzük a kényeztetést.
Sziasztok. Bp 3.kerület Békásmegyer és környékén keresek partnert orális kényeztetésre. Nagyon régen szoptam már, de megkívántam újra nagyon. Jó lenne valakivel megismerkedni, és alaposan leápolni. 45 éves vagyok. Ha gondolod ismerkedjünk. PÜ-írj ha lehet.
Térdelni lehet kisebb elött is ha azt szeretnéd!
(Ez egy válasz krok31 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 11:04

Hello!
Ma estére Budapesten keresek ngagyméretű (20cm és fölötte) fiút, aki előtt térdelhetnék.
Ma estére Budapesten keresek ngagyméretű (20cm és fölötte) fiút, aki előtt térdelhetnék.
Sziasztok
Senki nincs? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 06:01
Senki nincs? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4554042)

Sziasztok Ma 17.ker környékén találkozó?
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék
Sziasztok.
Kulturált, igényes bp-i srácként keresnék hasonló adottságokkal rendelkező férfi barátot, kapcsolatra, barátságra, hosszabb távra.
Kulturált, igényes bp-i srácként keresnék hasonló adottságokkal rendelkező férfi barátot, kapcsolatra, barátságra, hosszabb távra.
Parokkal ismerkednek ha meg van itt bi valos par aktiv vagyok bp-n
Ma este aktiv Miskolc kornyeken?
Legy mobilis!!
Legy mobilis!!
Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 11:12
Törölt felhasználó (1619322)

Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten vagy környékén párt, akiket lehet kukkolni szex közben vagy beszállni hozzájuk!
Írjatok bátran!
Ma estére keresek Budapesten vagy környékén párt, akiket lehet kukkolni szex közben vagy beszállni hozzájuk!
Írjatok bátran!
Veszprém-Székesfehérvár között ma kora délutántól valaki?
Uni vagy aktív srác, esetleg kívàncsi hetero?