Olyan kíváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot keresek akit izgatna egy közös maszti,vagy érintés.Nős srác is írhat,de kérem csak akkor ha nem levelezgetés van hanem tali is!Pestmegyei vagyok!Igényes és ápolt!
Igen, de... Írhatsz felkérést, időpontot. Jó esetben utólag kapsz visszajelzést. Szóval szvsz. ez a fórum max 5 százalékban segít akár alkalmi kapcsolathoz...
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 12. 24. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma éjszaka szopnék. Helyem van 40 éves magas férfias pasi vagyok
Eger-Miskolc kornyeken nincs egy aktiv ferfi aki meg dugna ,szopatna???
Holnap este valaki a 9kerben Pesten? 36 vagyok Aktiv , privizz helyem van
Sziasztok ma éjjel éjfél körül a 17.ker be?
Ma Miskolc közelében? Női passzív bi vagyok.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Valaki ma keso este egy jo szex? 21eves aktiv vagyok,most borotvaltam le 16,5cm es vastag farokkal.Szopatnek korombelir vagy dugnek.
Bi parok bp-n ma ?aktiv vagyok
Álmodoztok, ezért nem basztok

Sziasztok!
Két bi sráchoz csatlakozna valaki Budapesten? Hely van
Két bi sráchoz csatlakozna valaki Budapesten? Hely van

13kerbe,biszex pasik?
Ma Szeged?
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK
Esztergom környékén valaki ma akit le lehet szopni?
Miskolcon van e aktiv aki egyedul tolti a karacsonyt?
Szivesen meg latogatnam..
Szivesen meg latogatnam..
Parokhoz csatlakoznek aktiv bi vagyok bp-n
Miskolc kozos hoki?