Most valaki Szigetszentmiklós környékén?
Masszőrt keresek, Veszprém-Fejér-Pest , Bács-Kiskun megyében. Ha van helyed , és szívesen masszírozol, írj!
Közös faszverésre keresek szépfarkú jótestű hetero vagy biszexuális srácot, rendszeres összejárásra heti egyszer legalább. 25-45 éves budapesti vagy pest megyei hellyel rendelkezz.
Extrázni lehet benne vagyok, de dugas szopas nem.érdekel, minden baromkodas játszadozás mehet.
Extrázni lehet benne vagyok, de dugas szopas nem.érdekel, minden baromkodas játszadozás mehet.
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécs és környékén?
Pesten most reggel kivernem valakinek, hely kell. Reggel / délelőtt
Szombathelyen szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Nekem nagyon bejönne!
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2022. 09. 19. hétfő 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Marcaliban kölcsönös farokverés két pasival?
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára, passzív női ruci kedvelő vagyok.
Senki nincs? Kocsidban is ok. Vagy nálad meztelenül! 69 pózban is!! Baszható is vagyok. Smárolhatunk is! Tapi.
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 19. hétfő 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 19. hétfő 00:50
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 19. hétfő 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4564862)

Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Elsősorban idős, macist keresek. Kocsidban is ok. Vagy nálad. Házhoz is mehetek. Ingyenes! Korrekt, jóképűnek mondott ffi vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz és tali! Nagyvárad Térnél vagyok.
Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Elsősorban idős, macist keresek. Kocsidban is ok. Vagy nálad. Házhoz is mehetek. Ingyenes! Korrekt, jóképűnek mondott ffi vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz és tali! Nagyvárad Térnél vagyok.
Sziasztok! Most keresek aktiv pasit 11. Kerben egyoldalú szopásra. Nálam
Sziasztok!Párt,Hölgyet,Urat fogadók ma este anyagiaktól mentes érzéki kényeztető masszázsra.....Szimpátia fontos!Privátban küldj telefonszámot és megbeszéljük.
Sziasztok!Keresünk egy normális,diszkrét biszex pasit érzéki szexre ...!Fotót ,telefonszámot légyszíves küldj privátban!
Szopnek most Debrecenbe!
M3 Miskolc felől Budapest irányába, hasonló jófarkú pasi aki szopatna? Vagy közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Unatkozó kamionos is izgatna valamelyik pihenőben!
Unatkozó kamionos is izgatna valamelyik pihenőben!

Ma este valaki belváros? Hely adott