Mit lehet tudni rólad?
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2022. 09. 21. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap reggel vagy napközben leszophatok valakit mélytorkosan? Budapest-pestmegye-hevesmegye környékén lenne jó.
Holnap reggel vagy napközben leszophatok valakit mélytorkosan? Budapest-pestmegye-hevesmegye környékén lenne jó.
Sziasztok!
Most esetleg rómainál valaki?
Most esetleg rómainál valaki?
Szegeden vagy kecskeméten keresek hellyel rendelkező férfit vagy párt ma
Szia,szeretnék holnap 09.22-én kb 08.45 töl 11h-ig,élvezkedni egy ápolt bi uni esetleg passziv pasival.Vagy ha csak szopatnál nyeletnél gyorsba az is jó lenne,Bp-n helyem nincs de autóm van.Jelentkezz ha tudsz adj számot,és hogy mikor hivhatlak.Köszönöm.
Aktív pasit keresek ma estére! Helyem a 13.kerületben van.
Valaki este Törökbálint környéke?
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok ma ejszaka vagy holnap kora reggel valaki vagy valakik minden jora Bpn?
Ma este 20 korul Gyorbe valaki szopizna?
Ma 19 óra felé Kondorosi út Dunapart?
Ma este szopatnek 9 korul a 4,13,15 ker kornyeken
Szekszárdon ma este egy feleség, barátnő a számba verhetné, szoptathatná a férje, barátja farkát!
Debrecenből keresek alkalmi találkozásra párt vagy bi férfit.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. képek, videók profilon
Helló pénteken nekem jó lenne van helyed szophatnád a farkam de be is dugnám ha szeretnéd.
(Ez egy válasz KOKO72 üzenetére (2022. 09. 21. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 07:50

Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van, higiénia diszkréció fontos.
Holnap delelott Veresegyhaza kornyeken aki szeretne szopatni ? Irj es megbeszeljuk.
Lébény vasut mogött szopatnék.
41 éves srác keres idősebb, budapesti vagy környékbeli, búvóhellyel rendelkező 60 év körüli aktív, potens urat vagy ilyen taggal rendelkező párt. Ha nem szeretnél dugni, akkor lehet szó csak orális szexről is. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Magabiztos fellépés kedvességgel párosulva előny. A kezdeményezés jogát meghagyom az idősebbeknek.
Szopnék,gecit nyelnék egyoldalúan.Hely van Sümeg mellett.