Hali mindenkinek. Szexpartnert illetve szexpartnereket keresek ma délelőttre. Diszkrét helyem van az adatlapom szerint. Élvezni és éveztetni szeretnék.
Idősebb passzív partneremet keresem Budapesten, lehetőleg hellyel. Kölcsönös orál is jó lenne....
Godollo kornyeken napkozbeni szabadidovel rendelkezo Holgyet vagy bi part keresek. Holgyek eseteben szivesen vennem ha a fenekemmel is eljatszana, meg paroknak szivesen szopnek/nyalnek.
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Most reggel valakit leszopnék!
Sziasztok! Bi pasiként Szarvasnál szopnék nyalnék! Autóban!
Valaki reggel 6 fele szeretné ha leszopnál? Írj!

Teljesen kezdő hetero vagy enyhén biszex srácot urat keresek aki kipróbálna közös masztit vagy akár orális játékot egy igényes ápolt kezdő bi sráccal.Pestmegyei vagyok,elérhetőséget írj!Helyem van!
Péntek reggelre keresek partnert ,egyoldalúan szopnék !Győr-Tata környéke!
szia én benne volnék,
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 23-éjfél között 10.ker kis autós kaland?
Mocskos perverz Aktiv bikám vagy bikámat keresem Sárospatak Szerencs körzetéből irjatok privire
Komárom, Tata környékén ki szopatna?
Helló. dec 23 -jan5 között , fiú,lány ,pár,,uni bi vagyok
Sehol egy pár??
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 16:15

Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!!
Közös hoki kölcsönös orál? Bp 16 ker írj esetleg bi pár?
Valaki Bp? esetleg pár?