Mezőkövesd, Miskolc, Eger környéke valaki ma éjjel? Autó van.
Valaki szopna bugyis fiút ma este Budapesten?
Még egy órán keresztül valakinek kiverném a kocsijában a IV. kerületben

Jóképű, izmos sportos pasival szivesen ismerkednek, nem mindenáron pasizom, állando partnert leresek
Dunaújváros?
Olyan vagyok mint a Spanyol-nátha... Mindenki megkaphat...)
Sziasztok most valakinek kiverném a kocsijában a IV. kerületben!
sziasztok ma a 17. kerületben szopatnék
Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen ( most szőrös a farkam) diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok .
Egy normális srácot keresnénk kölcsönös hokira úgy hogy párom is besegítene. 26-38 éves korig . Adatlapon több info.
Egy normális srácot keresnénk kölcsönös hokira úgy hogy párom is besegítene. 26-38 éves korig . Adatlapon több info.
szopnék ma bp-n autómban

Balaton, Fonyod kornyeke valaki?
Sziasztok …. Jóképű , igényes bisex srácot keresek aki szopatna és dugna párom előtt ….
Ő masztizna ránk ha lenne kedve valamihez beszáll !!! Elsődlegesen nem az ő kényeztetése a cél , hanem engem kell szopatni , dugni . Heterók ne keressenek . Csak aki tudta értelmezni a keresési feltételeket . Viber ,whatsap - ra képeket kérünk . Ha nem megy választ sem kapsz !! Nem könyörgünk senkinek .
Ő masztizna ránk ha lenne kedve valamihez beszáll !!! Elsődlegesen nem az ő kényeztetése a cél , hanem engem kell szopatni , dugni . Heterók ne keressenek . Csak aki tudta értelmezni a keresési feltételeket . Viber ,whatsap - ra képeket kérünk . Ha nem megy választ sem kapsz !! Nem könyörgünk senkinek .
Idősebb macis pasi szopatna ma?
Hali
Valaki tud nyilvános glory helyet??
Valaki tud nyilvános glory helyet??
Sziasztok most van kint valaki a reptéren?
Február 9 vasárnap estére keresek bi, vagy meleg pasit, hely megoldott M.óváron. írj privát
A héten valamelyik nap jó lenne?
(Ez egy válasz Bmegye üzenetére (2025. 02. 08. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 14:47

Békéscsabán ma este valaki?
47 vagyok.
Max, diszkréció ápoltság és tisztaság mellett.
47 vagyok.
Max, diszkréció ápoltság és tisztaság mellett.
Mikor szoktam benézni a Dunakeszi Auchan glory-ba? Hetente néhány alkalommal. Hétköznap este negyed 9 körül. Vasárnap, ha úgy jön ki, délelőtt negyed 11-kor és délután/este negyed 7 körül.
Sziasztok! Ma estére, kora hajnalra keresek Nagytarcsa mellé egy férfit, aki a kocsijában megszopatna és erosen megbaszna! Ha csak ülnél, kényeztetjetnélek, az is érdekel. Ha érdekel, írj!