Engem is lehet!
Sziasz. Közös hoki valaki? Hely kellene! Bp
Sziasztok bi srác Dunakeszi közeléből? Aki tud fogadni hétvégén, 45 éves korig keresünk bisex srácot.
Most valaki XI ker Kondorosi út végénél?
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten.
Szombathelyen holnap délelőtt szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Hétfőn napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Partnerem keresem kölcsönös franciához! Illetve kis méret esetén dughato is vagyok! 3.ker helyem van! De szabadban is nyomhatjuk!
Valaki kiverhetnè leszophatna ill dugnàk is. Igényes pasi vagyok igényes pasi legyen.
Én is ezt kérdezem?
Debrecen vagy környékéről bi ffi? Van helyem.Esetleg hét közepére bi aktív-uni harmadiknak? Szívesen fogadnék ffi-hölgy párt is

11. Kerben szopnék most. Helyem van
Keresek egy embert a mai napra aki szeretné, hogy leszopják. Akár viszonzás nélkűl is! Helyem van de kocsi és szabadban is oké!
35 és 60 éves pasik vagyunk hármasra keresünk vékony átlagos pasit Szolnok-Budapest vonalon
Esztergomban ma este hellyel rendelkező aki szopatna?
Pm írj..

Sziasztok!
Elsősorban gyulai és békéscsabai srácokat és/vagy pasikat keresek, akik szeretik, ha keményen, bő nyállal szopják méretes farkukat, és azután a kőkemény szexet sem vetik meg! Ha szeretnél hozzám csatlakozni, írj itt vagy privát üzenetben!
Elsősorban gyulai és békéscsabai srácokat és/vagy pasikat keresek, akik szeretik, ha keményen, bő nyállal szopják méretes farkukat, és azután a kőkemény szexet sem vetik meg! Ha szeretnél hozzám csatlakozni, írj itt vagy privát üzenetben!
Sziasztok!
Szopnék ma este Bp-n Hely van.Lehetsz hetero meleg bi.Inkább fiatalok,vagy fiatalosak.Írj ha szopatnál egy jòt
Szopnék ma este Bp-n Hely van.Lehetsz hetero meleg bi.Inkább fiatalok,vagy fiatalosak.Írj ha szopatnál egy jòt
Sziasztok!
Fiatal passzív aki szeret szopni van most?
Aktív vagyok kissé átlagon felüli mérettel.
Aktív vagyok kissé átlagon felüli mérettel.
Bisex parokat keresek ahol a par mindket resze
Dughato es szopathato csak parok bpn erd szazhalombatta erd 11 ker 22ker ma delutan aktiv vagyok
Dughato es szopathato csak parok bpn erd szazhalombatta erd 11 ker 22ker ma delutan aktiv vagyok