Holnap délelőttre keresek aktív partnert ! Győr környéki találkozáshoz!
Mi pedig válaszoltunk!
(Ez egy válasz Peterfi68 üzenetére (2022. 09. 13. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, senki sem szeretne?
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Ma délután szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Nyíregyházán kipróbálnám a szopást. A csupasz fasz izgat, hely kellene napközben..
Kőbányai most szophato pasi van? Hely legyen.
Miskolc?
Ma keso delutan Alsonemedibe valaki szopna?
Teli faszt szopnék most Gödöllőn. Jó lenne ha egyszerre többen lennétek.
sziasztok , olyan pasit vagy pasikat keresek (aktív pasikat) ahol legalább egy valaki megdugna a másik pedig videózná a dolgok de akár ketten is baszhattok Helyet nem tudok biztosítani. Pest megye ahol élek . Ha valaki videózná ahogy kielégítem írjon bátran privát !
Ma délelőtt felnézek a szépvölygire. Valaki esetleg csatlakozna?
Ma dél körül Veszprémben hellyel rendelkező, diszkrét pasit keresek. Részleteket privin.
Sziasztok ! Mai nap ismiznek aktív ferfiakkal Mosonmagyaróvár-Hegyeshalom környékén.! Én idősebb, vékony, csupasz, passzív volnék ! Szopathato, jól dughato, de itt megjelenő amatőr vidin is szerepelnek, ha valakiket érdekel.? Lehet többes is,

Hali, Tolna megyéből??
Győr
Vas megyében ma valaki?
Látom ki vagy éhezve
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2022. 09. 14. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 06:43

Valaki most reggel 8 óra körül szopnék Bicskén a lidlinél vagyok
Valaki most reggel 8 óra körül szopnék Bicskén a lidlinél vagyok
Sziasztok!
Mikorra kerestek? (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 06:22
Mikorra kerestek? (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.