Hali!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Debrecenből valaki ma estére?
Holnap dèlelőtt valaki Kaposvàron esetleg cumizna? Szabadban vagy kocsidban
8 után benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba.
Pentek delutan kozos hoki szabadban, Székesfehérvár környékén? Esetleg Siofok is ok.
Péntek délelőtt szép farkat szopnék Szombathelyen
Sziasztok!40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecen október 22 -én este valaki? Írj privatban!
Ma fél10 Dunakeszi Auchan?
Szexpartnert keresek hosszú távra. Igényes pasi igényes pasit....
Hello! Ma 11-12 óra között valaki cumizna Kaposvàron? 40-es àtlagos pasi vagyok! Kocsidban, szabadban, esetleg plàza?
Délelött Szeged, Kecskemét kölcsönös maszti?
Valaki dél Bp. környékén?
Sziasztok!
Szombathely környékén ma délután valaki?
Helyem sajnos nincs.
Szombathely környékén ma délután valaki?
Helyem sajnos nincs.
Sziasztok! Most valaki miskolc mellett? Női rucis passzív bi vagyok.
Hello ma fèlutàn kecskemèten szopnèk. Tesco àruhàz!auschan gorly luknàl vagy vasutàllomàs mekett kiserdöben. Irj ha valamelyik helyen megszooatnàl ès meg lehet seggbe is dugni ha szerered
16 orakkor jo kecskemèten szopook dughatsz tesco auschan vasutàllomàs kiserdöben.
Bp-i, 44 éves nős férfi, enyhén bi fantáziákkal keresnék budai oldalról idősebb, ugyancsak nős férfit, rendszeres szopásra.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon
Gondolom mire a találkára kerül a sor felszívódsz! Mint tegnap! Szerintem te is kamus vagy mint itt még nagyon sokan sajnos!!
(Ez egy válasz Misike100 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 07:48

Hello ma fèlutàn kecskemèten szopnèk. Tesco àruhàz!auschan gorly luknàl vagy vasutàllomàs mekett kiserdöben. Irj ha valamelyik helyen megszooatnàl ès meg lehet seggbe is dugni ha szerered