Ma este autós kaland Szolnok Kecskemèt közt?Szopàs, nyalàs.
Ma este veszprém,székesfehérvàron leszek autóval.valaki?
Érdi hellyel rendelkező bi pasi?
Az enyémet is bekaphatnád
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 31. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 15:47
Törölt felhasználó (4601122)

Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Én ápolt, 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. (Batthyány térhez közel lakom)
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Szép Napot! Komolyan találkozni is merő Bi Párral ismerkednék
Ki élvezne most a számba?

Helló olyan fiatal embert keresek aki előttem kiverné vagy bi párokat néznék, debrecen nagyhegyes balmazujvaros,hajdúszoboszló
Sziasztok! Ismerkednék. Privát levélben a részletek. Üdv
Most délután egy közös kurv@zás xv ker Dunakeszi út? Ápolt bi partnert keresek.
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan. Hely van Sümeg mellett estig.
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
12 órakor lesz 30 perce szünet kellemesen szeretném tölteni reptéri kifutó
Sziasztok. Ma 14óra körül szívesen szopnék! Miskolc,és környéke.
Sziasztok szopnék most egy szép borotvált farkat,mélytorkosan lenyeléssel
Sziasztok. Bi férfi tagu párt keresek, de írhat bárki, aki szeret szopni.Nyíregyháza és környéke.Holnap napközben?
Mai nap keresek házaspárt Gyönygyös-Hatvn-Jászság környékén Hárman párban izgalmakra
Utazni tudok üzenetben várom érdeklődéseteket. Ha lehetséges kérnék telefonos elérhetőséget.
Utazni tudok üzenetben várom érdeklődéseteket. Ha lehetséges kérnék telefonos elérhetőséget.
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Debrecen ès környèki aktív pasi? Aki titokban megdugna egy nős pasit?