Kit szopathatnék meg ma 14 óra körül Dunakeszin az autómban?
34 éves,177\85 aktiv bi vagyok.
34 éves,177\85 aktiv bi vagyok.
Zamárdi környékén,holnap délelőttre aktívot keresek,dugásra,nyelésre,többes is ok.
Nagyobb a szárazság a torkomban, mint az Alföldön!
A jövő héten délutánonként Egerben ennek a megszüntetésére partne(rek)et keresek.
A jövő héten délutánonként Egerben ennek a megszüntetésére partne(rek)et keresek.
Érdi aktiv bi pasi?

Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 32 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 32 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Szia én is szolnoki vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 18:08

Törölt felhasználó (4535782)

Szolnok környéki biszex pasival ismrekednék! Hely szükséges. Írj privátban.
Újpesten a nudin most valaki? Én kint vagyok.
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres orálra és/vagy hokira Pesten.
Gulya domb most? Fekete kombi
Holnap kora reggel vagy ebed utan keresnek Veresegyhaz es kornyeken egy tenyleg nagyfarku pasit. 20+ ost. Ma talalkoztam egy normalis pasival, 18 koruli volt a merete es amikor betette alig ereztem valamit. Vartam azt az erzest amiket irnak hogy ilyen meg olyan jo de sajnos nalam elmaradt. Ezert keresek egy tenyleg nagyobbat.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Szolnok környéki biszex pasival ismrekednék! Hely szükséges. Írj privátban.
Sziasztok! Holnap lenne kedve valakinek találkozni szexmoziban? Király vagy Hegedűs....részemről bármelyik megfelel. Privát üzenetben egyeztessünk! Szép napot!
Ma Lenti és környékén partnert keresek.
Most azonnal valaki megszopatna a hazi glory hole-on keresztul? Nagyon kivanom a spermat!!
Ma Kecskeméten bi pasi?
Ma délután, este Pilisvörösvár felé?

Nekem nagyon is van
Mit szeretnél? (Ez egy válasz Roccorob28 üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit szeretnél? (Ez egy válasz Roccorob28 üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresnék Veszprém és környékén uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót