Monor környékén kölcsönös leszopás?
Egri aktív pasit keresek nagyméret előny
Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt.
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! ANYAGI ALAPON NEM ÉRDEKEL A DOLOG!
Sziasztok dél pesten ( pest megyében) lenne kedve valakinek közös masztihoz? Csak egyedül a férfival. ( nincs hölgy a dologban).
Kérlek privat levelet küldj.
Koszi
Kérlek privat levelet küldj.
Koszi
Budapesti idős passzívat keresek közös masztira.Kort írj.
Nyiregyhazi nő , pár , aktiv pasi ma délelőtt?
Igényes 196cm magas oasi vagyok
Igényes 196cm magas oasi vagyok
Győr
Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson? Kölcsönös örömszerzès lenne a terv.
Bisex van itt Bp.10,17 ker?
Szép napot!
Ismerkednék negyven feletti ,hellyel rendelkező férfivel aki használná a számat, nyelvemet tabuk nélkül Budapesten és Pest Megyében hosszabb távra !Kezdő alázatos viszonzást nem igénylő barátságos férfi vagyok !Sajnos helyem nincs !
Ismerkednék negyven feletti ,hellyel rendelkező férfivel aki használná a számat, nyelvemet tabuk nélkül Budapesten és Pest Megyében hosszabb távra !Kezdő alázatos viszonzást nem igénylő barátságos férfi vagyok !Sajnos helyem nincs !
Szerda-Péntek kora hajnalban vagy Kedd-Szerda késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Igényes pasit szopnék ma este Nyiregyházán hely van!
Keresek egy igényes, hellyel rendelkező jófej aktív srácot, aki megmasszirozna, utána meghálálnám!

Valaki ma estere egy 29 eves kezdo sracot ?
pestmegyeben.

Valaki nem unatkozik a balcsin?
Sziasztok! Bi férfit, bi férfi tagú házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és kōrnyékén.
Holnap délutánra keresek sportos, ápolt és igényes aktív pasit, aki szopatna esetleg dugna is!
Uni pasit keresek Nyíregyháza környékéről.