GY-M-S, SOPRON.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
BP-n szopnék, fiatal bi passzív vagyok! Csak szopás érdekel, hely kell

Sziasztok orál oda vissza Bp ma ha van helyed???
13.kerbe,felszopót keresek!
Szeretem a vékony, 20-25 év körüli, aktiv, kanos fiúkat. Van pár ilyen haverom, de szívesen találkoznék új fiúval is
Sziasztok !
Győr- Moson-Sopronban vagy Vas megyében ma este ráérő és találkozni is akaró biszexuális pár vagy srac jelentkezését várom! Helyem is van a találkozásra ,de természetesen utazni is tudok .
Győr- Moson-Sopronban vagy Vas megyében ma este ráérő és találkozni is akaró biszexuális pár vagy srac jelentkezését várom! Helyem is van a találkozásra ,de természetesen utazni is tudok .
Sziasztok! Passzív srácként keresem azt a partnerem aki alaposan megszopatna és meg is dugna. Én egy 21 éves, átlagos ( pici felesleggel ) testalkatú srác vagyok. Szűk a popsim és kérésre lehet szőrtelen vagy maradthat szőrös is. A felgyülemlett gecit a számba de a popsimba is ürítheted. Órákig bírom a baszást.. ÓRÁKIG!
Elsősorban Somogy és Baranya a célzóna. Helyed legyen mert se a szabadban se kocsiban nem akarok dugni. Csak mert nem! Várom a jelentkezéseteket srácok. Puszi! :*

11.26. Szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Nem csak mese legyen!
Érdi aktív bi?
Ma Nyíregyházán az esti órákban szopna Valaki?
Sziasztok!
25 éves passzív srác vagyok.
Aktív partnerem keresem, aki szopatna és elrendezne a szűk popopsimat.
Utazni tudok, kocsi van.
25 éves passzív srác vagyok.
Aktív partnerem keresem, aki szopatna és elrendezne a szűk popopsimat.
Utazni tudok, kocsi van.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok
A délutánt a XIII. kerben töltöm. Szívesen venném látogatásodat.
Ki aka most szopatni egy jot Bp-n?

Dél Pest környékén keresek fiatal passzív szexpartnert. Autós kaland is érdekel.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! Ma este Mosonmagyaróvár-Hegyeshalom környékén valaki sexre? Én passzív szőrös maci vagyok.
Budapesten ma valaki?
szopnék egy jót ma bp-n