Szopatnék Győr-Móvár között féluton
Szopnék.... Pécsen
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Veszprémben sràc ma?
Senki
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Nagyon kulturált, igényes budapesti srácként keresek egy nős, igényes barátot hosszútávra.
Nagyon kulturált, igényes budapesti srácként keresek egy nős, igényes barátot hosszútávra.
Igényes budapesti fiú ma este???
Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Hello.
Csütörtök reggel / délelőtt cumiztatnék Komárom környékén akár Harcsási nudi környéke is ok. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
Csütörtök reggel / délelőtt cumiztatnék Komárom környékén akár Harcsási nudi környéke is ok. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
hali egy cumi oda vissza ma Andornak M kövesd között?
Szép napot minden kedves tagnak
Van itt egy jó farq aktív férfi ,aki el is mer jönni a
megbeszélt találkozóra,hely nem árt ha van
Van itt egy jó farq aktív férfi ,aki el is mer jönni a
megbeszélt találkozóra,hely nem árt ha van

Mosonmagyaróvár környékén ma este aktív pasi közös örömökre?
Mosonmagyaróvár környékén ma este aktív pasi közös örömökre?
Csongrád- békés megyében, akit érdekel tali?
Veszprém?
Sziasztok.Ki kapná be most? Györ Ovár között.
Péntek napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Szia ! Zoli vagyok. Szeretnék találni egy vastag jó farkú partnert akit szophatnék diszkréten szophatnék. Szeretem ha megdugnak.
(Ez egy válasz bosco61 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 22:45

Sziasztok! Bisex férfit, bisex férti tagú párt keresek. Békéscsaba és kōrnyéke!
Ráckeve környéken valaki hely van.
Sziasztok, holnap autós kaland délelőtt az M0 mellett? Kiverjük egymásnak, esetleg orál. 10 óra körül megyek.