11.12-re szombat délutánra keresek egy fiatal hellyel rendelkező passzív fiút szexre. Utazni tudok.
Aktív pasi aki jár vagy jönne ma délután Monot Gomba fele hely van
Aktivkent bi parokat keresek bpn csak parok
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
42/180/90.
Esztergom környékén cumiznék.
42/180/90.
Most valaki szopatna BP belvárosban?
Szolnokon keresek biszex érdeklődésű partnert

Veszprémi srác ma? Szabad az egész napom
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy fiatalabb, bi vagy kíváncsi sráccal. Leginkább hosszabb távra keresek havert, 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Viszont fontos, hogy legyen helyed találkozni. A többit privátban.
NYIREGYHÁZÁN orál ?
Hely van
Igényes pasi vagyok
Hely van
Igényes pasi vagyok
???
(Ez egy válasz Jonny7 üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 16:19

Hetfő kora reggelre keresem partnerem Nyírábrány - Martfű útvonalon !
Sziasztok Alsónémedi Kecskemét között ma késő este éjjel valaki bi uni vagyok köszi
Szolnok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 11. péntek 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 11. péntek 02:40
Törölt felhasználó (4499602)

Sziasztok. Pest megyében esetleg jasz nagykun szolnok megyeben keresek hellyel rendelkező partnert. Kolcsonos hoki, esetleg finom cumira! Diszkréció ápoltság adott és elvárt teljes mértékben! Kép nélkül ne is írj kérlek! Előny lenne hasonló kaliber mint a sajátom!
Nyiregyhazan keresen partnert oralis szexre. Kolcsonosen. Helyem nincs.
sziasztok! Valaki most Tali BPN kis farokkal?! BARMIBE benn lennek!

Sziasztok. Pest megyében esetleg jasz nagykun szolnok megyeben keresek hellyel rendelkező partnert. Kolcsonos hoki, esetleg finom cumira! Diszkréció ápoltság adott és elvárt teljes mértékben! Kép nélkül ne is írj kérlek! Előny lenne hasonló kaliber mint a sajátom!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab mackós pasi vagyok.
Írtam!
(Ez egy válasz gdlfiu üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok ,
Massziroztatnék, Budapest és vonzás körzetében
Massziroztatnék, Budapest és vonzás körzetében