ma délelőtt 9 körül szopnék Dunaharaszti,Bugyi közt valahol autoban,szabadban
Senki nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 01:14
Törölt felhasználó (4564862)

Valakit leszophatok vagy megbaszna most éjszaka Budapesten? Helyem vagy kocsim nincs erre a célra. Vagy nálad vagy kocsidban, egyéb helyen. 40-75 éves kor közöttit keresek. Macis, nagyon ducisok előnyben. Írj privit és tali! Könyves K krt-nál vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok.
Kolcsonos oralt keresek pest megyebe. Csak keppel es helyel rendelkezok levelet varom!
Nagy farku pesti fiuk?
Valakit leszophatok vagy megbaszna most éjszaka Budapesten? Helyem vagy kocsim nincs erre a célra. Vagy nálad vagy kocsidban, egyéb helyen. 40-75 éves kor közöttit keresek. Macis, nagyon ducisok előnyben. Írj privit és tali! Könyves K krt-nál vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok.

Most Budapesten valakit megkúrnék.
Sziasztok! Aug. 14-15-16.szegeden nyaralok!kèső este, èjszaka, biszex kalandit keresnèk! Nős vagyok, titokaban
Most indulok Miskolc, Budapest M3 son. Valaki szopni, szopatni ezen útvonal környékén?

Most Miskolc környékén valaki
Szegeden vagy kecskeméten keresek férfit vagy párt hellyel mára
Fiatal szűz srácként 40-60 év közötti aktívat keresek Budapest és környékéről.
Sziasztok,
Ma este ?
Ma este ?

Sziasztok!
Keresek partnert estere, kolcsonos dolgokhoz, akar szexhez is. Szortelen,normal testalkatu, max 30as korosztalybol. En is ilyen vagyok.
Keresek partnert estere, kolcsonos dolgokhoz, akar szexhez is. Szortelen,normal testalkatu, max 30as korosztalybol. En is ilyen vagyok.
Szívesen csatlakoznék
Bedobnám magam a közösbe

Bedobnám magam a közösbe
Ma este ----- Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Hétfön este Cegléden szoptatomat keresem!
Sziasztok, a déli pályaudvarnál megszopatna valaki? 19:30-ig szabad vagyok
Holnap délelőtt 9 körül szopnék Dunaharaszti,Bugyi közt valahol autoban,szabadban