Sziasztok! Bp és környékén keresnék srácokat kalandra. Július 14-én napközben lenne hely Üllőn egy kis közös játékhoz.
Hatvan és környékéről akit leszophatok? Lehet kölcsönös is.Helyem van.
Most valaki Bp? Helyem van Zuglóban.
Szopnék ma délután Albertirsa ,Tápioszentmárton környékén,de lehet messzebb is
41 eves aktiv biszex ferfi vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkahoz keresek biszex part,ahol a fiu is szeret szopni es akar dughato
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
farkam 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkahoz keresek biszex part,ahol a fiu is szeret szopni es akar dughato
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv biszex ferfi vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkozokhoz keresek biszex part
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
szerszamom 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkozokhoz keresek biszex part
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
Sziasztok!
Holnap délelőtt Nyíregyházán lenne valaki aki szopna-szopatna?
Helyed legyen, utazni tudok.!
Holnap délelőtt Nyíregyházán lenne valaki aki szopna-szopatna?
Helyed legyen, utazni tudok.!
Miskolc és környékén,kölcsönös szopásra keresek,hellyel rendelkező partnert.Minden megoldás érdekel!
Ma este valaki? Orál vagy csak kezes akcio???
Halli ! Holnap a kora reggeli órákban aktív ki szopatna, dugna esetleg volna!? Hely jó volna ! Nógrád m, B, gyarmat+kornyek !

Csepelen most 2bi fiú keres 3.nak 4.nek valakit
Sziasztok
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Holnap reggel szopok Hegyeshalom-Tata útvonalon! Várom kemény farkú pasik jelentkezését!
Holnap délelőtt valaki M9 nél lessz?
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác-pasi?
Hatvanban valaki hétvgégén?21 éves àtlagos testalkatú bi pasi vagyok,teljesen kezdő még,leginkább a kölcsönös orál érdekelni
Sziasztok most Kondorosi Budafoki sarok dunaparton tali sex?
Balaton déli parton ma este vki?
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Hungaria koruton haladok Vac iranyaba. Hol allhatok meg leszopni valakit? Privatban irj