Budán közös hoki kölcsönös orál? Írj
Veszprémben akad itt valaki?
Sziasztok! Szopatna most valaki fiatalabbat? X ker, de mobil vagyok. 50 felettieket keresek, akár rendszeresen is.
Ha Solt fele jár valaki, aki cumit szeretne....
Ma este Szombathely környékén srác aki ráérne?

Keresem partnerem kölcsönös örömszerzés céljából a mai napra! Helyem van de kocsiban és szabadban is oké! Írj nyugodtan! (3.ker)
Kaposztasmegyeren vagyok. Van a kornyeken valaki egy kis huncutkodasra?
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)
Sziasztok. Este debrecenben valaki. Jofej, macis srac vagyok
Sziasztok Simontornya és környékén?Valaki valakik?Ma éjszaka?
Privit várok!
Privit várok!
Pesten szopnék nyalnék most ! Hellyel rendelkező irjon meleg pár is ok
Szombaton Esztergomból utazom Újpest felé. 5 körül Valaki kocsival? Ha elviszel szívesen lecumizlak, nyeléssel. Írj, ha érdekel
Anon szexre keresek perverz kanos szexehes pasikat Sopronban.
Bekotott szemmel, pucsitva, dugasra, cumizasra készen várom azt full inkognitóban szeretné perverz vágyat kímélni rajtam. Kipróbáltam nemrég egy osztrák srác rávett így és nagyon bejott a szitu. Izgat ha nem tudom meg sosem hogy ki volt itt és ki szexelt meg. Csak a faszat érzem. Szopatható, seggem perverz módon szét baszhato és tele kurhato. Akár haverral is együtt, sosem tudom meg kik voltatok. Igényes sub passzív fiu vagyok és élvezem ha használnak. Akit így izgat és jönne jelezze és csináljuk.
Bekotott szemmel, pucsitva, dugasra, cumizasra készen várom azt full inkognitóban szeretné perverz vágyat kímélni rajtam. Kipróbáltam nemrég egy osztrák srác rávett így és nagyon bejott a szitu. Izgat ha nem tudom meg sosem hogy ki volt itt és ki szexelt meg. Csak a faszat érzem. Szopatható, seggem perverz módon szét baszhato és tele kurhato. Akár haverral is együtt, sosem tudom meg kik voltatok. Igényes sub passzív fiu vagyok és élvezem ha használnak. Akit így izgat és jönne jelezze és csináljuk.
Sziasztok, szívesen taliznék egy ápolt sraccal aki könnyíteni akar magán. 22 kerben vagyok, sajnos utazni nem tudok.
Sziasztok! A mai nap folyamán Baján leszek autóval. 27 éves bi srác vagyok és szívesen leszopatnék valakit Baja környékén...
Nyugodtan írj, ha felkeltettem az érdeklődésed

Vasárnap Nem kövér fiút leszopnék vagy szopatnék.
Hely van, utazni tudok.
Hely van, utazni tudok.
Miskolcon és környékén ismerkednék!
Nyiregyen ma reggel aktiv aki szopatna?
.
.
Nyiregyen ma reggel aktiv aki szopatna?
.
.
Marcali környékén kölcsönös farokverés 2 bi pasinál?