Valaki ma Dunaharaszti Alsónémedi Ócsa környékén?
Tud valaki olyat , akivel
rendesen átlehet élni ,
hogy milyen a fius kaland
forósága !?
12 kerbe , estére átélném
hely van ...
rendesen átlehet élni ,
hogy milyen a fius kaland
forósága !?
12 kerbe , estére átélném
hely van ...
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok! Hétfőn délelőtt igényes pasit keresnék Nagykanizsán!! Hely kellene…
Szia. Oké.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 10:18
Törölt felhasználó (4675458)
VIP

Miskolcon cumiznák.
Szia. Igen.
(Ez egy válasz flörtre üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon vagy a környékén keresek,hellyel rendelkezőt,kölcsönös cumira.Minden megoldás érdekel!
Ápolt, kanos srácot keresek akit kieégíthetek egyoldalúan (orál), szabadban/kocsiban. Képet kérek.
Tud valaki olyan nudista strandot, wellnesst ahol tudok meztelen homo vagy biszex pasikat nézegetni esetleg ismerkedni?
Ha nem túl késő, nekem jó!
(Ez egy válasz Bifiuegom81 üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Dugható sràc ma estére?.helyem van
Győr-Moson-Sopron megyében ismerkednék normális, férfias, vonzó, domináns sráccal. 45 éves korig.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt igényes pasit keresnék Nagykanizsán!! Hely kellene…
Ma Örvènyesen strandolok, valakinek van kedve leszopni, vagy kiverni?

Pesten nudira, orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
Dányból szokott lenni itt valaki???
Ha létezel írj privátba!!!!
Ha létezel írj privátba!!!!
Hali! Debreceni férfi vagyok, keresem partnerem akit rendszeresen, viszonzás nélkül szophatok, nyalhatok, kényeztehetek. Küldj üzenetet, ha érdekel!
Délután tali?
(Ez egy válasz flörtre üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Budán szopatnék, szopnék, dugatnék, seggem ujjaztatnám.
Miskolc Debrecen vonalon valaki aki szopatna?