valaki hellyel rendelkező ma este szekszárdon bi kalandokra?
Dunaújvárosban oral kaland? Helyem van.

Reptérnél valaki sexelni velem most?
Dunaújvárosban oral kaland? Helyem van.

Valaki esetleg aki fel venne a 15kerben és segítene rajtam?
tele a farkam

Sziasztok. Holnap(vasarnap) valaki egy kis játék debrecenben?
Öskü környéke?
Sziasztok most sexelnék Dunaharaszti és környéke uni bisex volnék
férfit szopnék most BP-n, hely kell
23

Sziasztok!
Ma este ráérek, biszex passzív srác vagyok, autóval rendelkezem, nagyon ápolt.
Ma este ráérek, biszex passzív srác vagyok, autóval rendelkezem, nagyon ápolt.
Helló írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 18:29
Törölt felhasználó (4564862)

Most késő este/éjszaka szopnék, illetve meg is lehet baszni! Korrekt, ápolt, rendes vagyok. Este 21 órától, kb éjfélig a belvárosban leszek, egy szórakozóhelyen, ott is tudunk szexelni. Idősebbekre, nagyon macisokra bukom, (45-80éves), (100-140kg). Helyem vagy kocsim nincs a szexhez. Kocsidban is szophatok. Vagy el is vihetsz magadhoz. Vagy park, pad, bokor. Meztelenül is ok, számba, arcomra élvezhetsz. Smár, tapi, ujjazás is mehet, ha szereted. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj nyugodtan és tali!! BUDAPEST
Most késő este/éjszaka szopnék, illetve meg is lehet baszni! Korrekt, ápolt, rendes vagyok. Este 21 órától, kb éjfélig a belvárosban leszek, egy szórakozóhelyen, ott is tudunk szexelni. Idősebbekre, nagyon macisokra bukom, (45-80éves), (100-140kg). Helyem vagy kocsim nincs a szexhez. Kocsidban is szophatok. Vagy el is vihetsz magadhoz. Vagy park, pad, bokor. Meztelenül is ok, számba, arcomra élvezhetsz. Smár, tapi, ujjazás is mehet, ha szereted. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj nyugodtan és tali!! BUDAPEST
Monor körül valaki?

M a este éjszaka valaki Solt és környékén fius játék?Csak két pasi Privát üzenetet irj!Hely sajna nincs
valaki szopatna ma Bp? hely kell 23/f
Most aktiv pasi Vacon?
Hello!
Vasárnap délelőttre Komáromban vagy környékén kalandoznék.
Korrekt, igényes, diszkrét partnert keresnék hosszú távra is.
Szép napot.
Vasárnap délelőttre Komáromban vagy környékén kalandoznék.
Korrekt, igényes, diszkrét partnert keresnék hosszú távra is.
Szép napot.
Sziasztok! Budapest, 2. kerületben ma valaki?
Keszthely környékén valaki ?
Szolnokon szopnék ma valakit