Hali!
Most dèlelőtt Èrd környèkèn szopna valaki egy mèretes faszt?
Most dèlelőtt Èrd környèkèn szopna valaki egy mèretes faszt?
30 évesig srácot keresek. Kezdő is lehet.Békéscsaba és környéke.
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Ma délutáni időtöltésre keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Debrecenbe férfias pasival masztiznék faroksimi játék és ha van kedve orálisan kényeztetném
Marcali környékén kölcsönös farokverés?
Csepelen buszsofőrt szopatnék
A mai napra keresek pasit akit szophatok vagy csak síkosítós kézzel megfejhetek. 40 éves magas férfias pasi vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel.
Csak olyan írjon aki el is jön
Csak olyan írjon aki el is jön
Idősebb úr/urak farkát rendszeresen szopnám, popsimban érezném. Élvezz ahova szeretnél. Csók, smár alap, piss is jöhetne.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?
Ma bő spermájú fiút leszopnék.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Sziasztok! Ma kora délután Zalaegerszeg környékén fiatal fiút keresnék! Hely van
9 kor indulok...
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 17:30

Hétfőn Jánoshalma, Kiskunmajsa, Kiskunhalas, Soltvadkert vonalon déli órákban valaki fogadhatna egy bi kalandra, vagy elkísérhet Kecskemétről.
Sziasztok!
Ma reggel a korai órákban Nyéken?
Ma reggel a korai órákban Nyéken?
Megnéznék egy farokverést és szopnék ma délelött 9 körül Dunaharaszti,Bugyi,Ócsa,Üllő közt valahol....diszkréten
Budapest és környékén ismerkednék negyven év feletti hellyel rendelkező érett férfival aki alkalmanként használná a számat nyelvemet viszonzás nélkül !Ápolt e téren kezdő barátságos,alázatos férfi vagyok !
Szio. Aktiv partnert keresek ma ejszakara Budapesten. Helyem nincs, autoval mennek hozzad. Perverz dolgok is ok.
Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni
varom a válaszokat

Győr, Veszprém megyében keresem hasonló 30-40kor.,sportos(vékony)partnerem??!!!