Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok! Ma este Pápa-Veszprém vonalon és környékén uni vagy aktív srác, esetleg kívàncsi heteró aki ráérne?
Autóm van, helyem nincs

Kint voltam repteren de már el is jöttem. Sár van faszom mossa az autót így be se mentem.
Ma este 21:45 körül 10. Ker vagy 22:20 körül Újpesten szopni viszonzas nélkül valaki?
Most van aki ráér? Reptér kifutónál játszani...
Sziasztok roma bi pasit vagy párt keresek heves megyében vagy aki tud utazni
Budapest 20kerület
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Ma késő este keresek aktív pasit! Képek vannak az oldalamon
Hétfő délután 14-20 óra között rá érő aktív vagy uni srác pasi aki jönne hely van Monor mellett Gombán.
Vecsés-Cegléd útvonal és vonzáskörzete.
Nem kövér fiú aki rendszeresen szopna, nyelne, szopatna?
Nem kövér fiú aki rendszeresen szopna, nyelne, szopatna?
Heves-Nógrad megyékben valaki normális, férfias alkatú biszex vagy kíváncsi hetero férfi ismerkedne? Én is férfias nyitott srác vagyok! Privát üzenetben írj!
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
valaki siófok környékén?
13.kerben most mi 2 bi fiú hely van
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hoszszabb távra?
Privátba írj.
Privátba írj.
Miskolc most valaki?
Mostanában valaki Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén szopnálak végig nyelném a gecit is helyem van diszkréció higiénia fontos
Valaki most 13 ker. ? Normális alkat szép farokkal?
Veszprém környékén keresek szopni szerető partnert