Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Holnap délelőtt kb. 10-kor el tudok szabadulni itthonról. Ha valakit érdekel, a fóti Auchannál kocsiban szopnék.
Nyéken lehet találni ilyenkor még valakit? most jöttem ki.
Holnap délelőttre keresek verhető, szopható farkat pesten
Hely kellene hozzá

Sziasztok! Hétfőn délelőtt igényes pasit keresnék Nagykanizsán!! Hely kellene…
4.kerulet mostanaban valaki?Hoki oral oda vissza....
9. kerületben keresek ma estére/éjszakára partnert aki szájjal/kézzel kielégitene és nem zavarja ha eseleg nem kölcsönös a dolog. Lehet, hogy kedvet kapok én is, de lehet, hogy nem. A hely adott. Utazásban ill. autós kalandban nem tudok most partner lenni. Max. 25 éves korig.
Újbudán (Bocskai út) holnap délelőtt aktív srác lenne???
Szeretnék szopni. 42éves vagyok.
Csak privátba írj!!!!
Szeretnék szopni. 42éves vagyok.
Csak privátba írj!!!!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt igényes pasit keresnék Nagykanizsán!! Hely kellene…
Miskolc és környékéről keresek megbízható, diszkrét havert. Nincs sok tapasztalatom.
Mostani talira keresek valakit Dunaharaszti környéke szabadban meztelen sexre
Idősebb pasival összebújnék. Renszeresen szopnék, popsimba fogadnék faszt. Melegedjünk össze. Élvezz bárhova.
Kölcsönösen én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 18:13
Törölt felhasználó (4664072)

ma este szopnek bp!
ma este szopnek bp!
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Ma keresek szexre!
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Pesten kedd estére keresek valakit (valakiket),akik megdugnának,szopatnának,illetve bizarr dolgokban is benne vagyok. Korod,külsőd lényegtelen.
Alsónémedire is eljönnél?
Valaki ma Dunaharaszti Alsónémedi Ócsa környékén?