Bács megyében,diszkrét aktívot keresek,akit rendszeresen látogatnék,többszöri análra,nyelésre.
Közös hokira keresek srácot, szabadban, vagy autóban. Sajnos helyem nincs.izgat a fityma, frottage stb.
Kérlek csak fényképpel, dunaharaszti környékéről!!!
Kérlek csak fényképpel, dunaharaszti környékéről!!!
Ha ma szopatnál vagy szeretnéd, hogy kézzel megfejjen valaki. Vagy csak kivernéd valaki előtt, akkor írj. Hely van Bp 40 éves magas férfias vagyok
Bisex sub mazo pasi vagyok, keresek aktiv pasit akar erős szado hajlammal.
Nyiregyháza
Hely ok
Nyiregyháza
Hely ok
8-as úton ma valaki?
Reptér környékén szopatnék, torkoztatnék!
Fistelnék! Ha van helyed csak akkor írj.
Valaki kiverhetnè leszophatna ill dugnàk.
Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van, higiénia diszkréció fontos.
Csepelen buszsofőrel masztiznék
Szia,merre leszel Pesten?
(Ez egy válasz Kalandor7 üzenetére (2022. 09. 21. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 07:41

Sziasztok!
Holnap reggeltől Pesten leszek, valaki közös maszti, oral akár más játék? Privátban írjatok.
Holnap reggeltől Pesten leszek, valaki közös maszti, oral akár más játék? Privátban írjatok.
Sziasztok!
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 20. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 21:59
Törölt felhasználó (4680535)

40 es bisex ferfit keresunk akit egyutt szophatnank parommal!
Kizaro ok: Arcszorzet,szoros intim.
Eger-Miskolc kornyeken keresunk!!!
Viber kell!
Kizaro ok: Arcszorzet,szoros intim.
Eger-Miskolc kornyeken keresunk!!!
Viber kell!
11ker Bocskai úton aktív srác állandóra?
Diszkréció max!!!
Privátba írj!
Diszkréció max!!!
Privátba írj!
Solton ma délelött valaki? Helyem van csak kettesben!Ha erre jársz gyere !Privát üzenetet irj
Valaki, ma éjszaka? reggel 4-ig üzenhetsz és tali? Budapest
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 20. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 22:15
Törölt felhasználó (4564862)

Most éjszaka szopnék! Kocsidban is ok. Vagy nálad meztelenül! 69 pózban is!! Baszható is vagyok. Smárolhatunk is! Tapi.
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!!
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!!
Sziasztok! Holnap azaz szerda és csütörtök délelőtt szopnék Mór környékén. Helyem van.
Hali. Pest megyében keresek helyel rendelkező partnert közös hoki esetleg cumira! Diszkréció adott és elvárt.
Kipróbálnám magam kiváncsi heteróval, kezdő bi pasival..
lightos játék, farokverés - orál, hely kell,
Kecskemét napközben, 35-től 50-ig
lightos játék, farokverés - orál, hely kell,
Kecskemét napközben, 35-től 50-ig
Most éjszaka szopnék! Kocsidban is ok. Vagy nálad meztelenül! 69 pózban is!! Baszható is vagyok. Smárolhatunk is! Tapi.