Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Elsősorban idős, macist keresek. Kocsidban is ok. Vagy nálad. Házhoz is mehetek. Ingyenes! Korrekt, jóképűnek mondott ffi vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz és tali! Nagyvárad Térnél vagyok.
Sziasztok! Most keresek aktiv pasit 11. Kerben egyoldalú szopásra. Nálam
Sziasztok!Párt,Hölgyet,Urat fogadók ma este anyagiaktól mentes érzéki kényeztető masszázsra.....Szimpátia fontos!Privátban küldj telefonszámot és megbeszéljük.
Sziasztok!Keresünk egy normális,diszkrét biszex pasit érzéki szexre ...!Fotót ,telefonszámot légyszíves küldj privátban!
Szopnek most Debrecenbe!
M3 Miskolc felől Budapest irányába, hasonló jófarkú pasi aki szopatna? Vagy közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Unatkozó kamionos is izgatna valamelyik pihenőben!
Unatkozó kamionos is izgatna valamelyik pihenőben!

Ma este valaki belváros? Hely adott

Sziasztok!
Ma este lenne kedve valakinek talalkozni? Volt mar par kisebb kalandom, de kiprobalnam az uni szerepet is. Irj a citrusos13@citromail.hu e-mailra,ha benne vagy a ma esteben. Szalkas testalkat, zold szem, szokes haj, es borotvalt vagyok, hasonlo partnert keresek!
Ma este lenne kedve valakinek talalkozni? Volt mar par kisebb kalandom, de kiprobalnam az uni szerepet is. Irj a citrusos13@citromail.hu e-mailra,ha benne vagy a ma esteben. Szalkas testalkat, zold szem, szokes haj, es borotvalt vagyok, hasonlo partnert keresek!
Hatvanas pasi feleség képeire közösz maazti üzi
Siófok-Székesfehérvár útvonalon ma este igényes fiú??
Budapesten ma este autós kalandra aktív férfit keresek!
Ma este Esztergomban hellyel rendelkező aki előtt térdelhetek?

Ma este 22 óra után volna helyem és időm egy finom kölcsönös orálra Keszthely mellett.
Nem kövér partnert keresek, max. átlagos intimmel.
Privátban!
Nem kövér partnert keresek, max. átlagos intimmel.
Privátban!
Szombathelyen holnap szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Most valaki reptér kifutónál???
Független férfiként ismerkednék.Elsősorban bizarr szexet is kedvelő párt,hölgyet keresek.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolást kedvelő párhoz is társulnék,mindenre nyitottan.Helyem,kocsim van.Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.
Ma valaki? Kanos 27 éves bi srác.