Nagyméretű aktiv pasit keresek Nyiregyháza-Debrecen vonalon
Szopatnék most 3 ker, hely van.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Sziasztok valaki Adyliget környékén 2 kerület, Üdv Attila
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Holnap Zalaegerszegen szopatnék.
30 éves, bi férfi, Békés/Csongrád megyében 30 alatti, ideálisan nagy farkú srácot keresek aki elvenné az análszüzességem. Beindít, ha nagyobb az enyémnél, és ha dominál

Január 20,21-re keresek aktív srácot pasit aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 9-14 óra között rá érek
Holnap deltol lenne valaki aki megszopatna??
Hali Miskolcon szopna valaki?
Szombaton napközben valaki Maglódon? Hely lesz.
Szolnokon találkoznék hely kocsim van irj privátba bi uni vagyok.
Szia ! Én Ózdon vagyok ! Eljátszadoznék a farkaddal !
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 18:45

Borsod , Heves , Nógrád megye ? Bi pasi vagyok , pasit keresek - írj .
szopnék XI ker
Ma délelőtt cumiznék,Fót és Hatvan között!
Ma szopnàk baszhato passziv vagyok kecskemèten.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.
Ma napközbe Kecskemét környékén kölcsönös szopásra borotvált partnert
Dél Pest környékén ma lenne fiatalabb passzív? Hely kellene.
Sziasztok valaki a 17. Kerulet kornyéken 12-14 kozott egy kozos masztira! Hely kellene? Csak a páros férfi tagja lenne jelen.