Sopronban ma vki? Egy nagy vastag faszu pasinak tolnam a seggem, hogy kedvedre rahuzzon és kurja szét.
Úgy is jó hogy bekotott szemmel várlak, végig rajtam van és nem tudom meg hogy ki vagy. Kíváncsi hetero, domináns pasi lenne a legjobb, aki így kihasználva a helyzetet, kockázat nélkül használna. Igényes, helyes, normális, vékony, sportos fiu vagyok. Sopronban van helyem.
Úgy is jó hogy bekotott szemmel várlak, végig rajtam van és nem tudom meg hogy ki vagy. Kíváncsi hetero, domináns pasi lenne a legjobb, aki így kihasználva a helyzetet, kockázat nélkül használna. Igényes, helyes, normális, vékony, sportos fiu vagyok. Sopronban van helyem.
Ráckevén valaki??
Fiút leszopnék.
Nógrád-Heves megye területén van ismerkedni vágyó kíváncsi hetero vagy biszex pasi, srác? Csakis férfias srácok jelentkezzenek, privát üzenetben! Írj és találkozzunk ma!

Cegléden egy reggeli kaland?
Írtam pm-t
(Ez egy válasz ricni üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabadban szex? Bp.XIII.
Küldök koordinátát a talihoz...
Küldök koordinátát a talihoz...
Sziasztok! Tartós társaságot keresek! Priviben ismerkednék. Nem vagyok független
Helló!Szombathelyen lenne most valaki aki szopatna?Fiatal srác vagy nagy méret előny!Helyem lenne
Kiveretném, szopatnám most, helyem van, fiatal pasikat nem keresek
Sziasztok! Ma este helyem van Budapest XIII., egy kis kölcsönös orál? (Kíváncsi első alkalom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 19:12
Törölt felhasználó (4540842)

Pesten ma valakinek kiverném, ha szeretné
hely kell hozzá

Sziasztok,
Ma este valaki?
olvass adatlapot
Ma este valaki?

Ma este 23 h körül, 15-16-17 ker környékén autos kalandra keresek aktív szépfarkú férfit.
Helló! Ma estére keresek olyan pasit, akit le lehetne szopni! Akár kíváncsi hetero is lehetsz. Képed legyen, macik nem izgatnak! Hely van! Olyan írjon, aki utazni is tud.
Győr-Pápa vonalon valaki ma?
Még e Glorycafe lesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 19:12

Törölt felhasználó (4540842)

hely kell hozzá

hely kell hozzá

Sziasztok, ma este valaki?
helyem van Szentendrén

Heves megyei párt keresek
bocs, pécs akart lenni