Sziasztok! Sajnos a ma délutáni találkozót lemondta a kiválasztott BI srácunk, így ha valakinek lenne kedve a lakásunkon délután élvezni a test adta örömöket, az jelentkezzen privibe... talán készíthetnénk egy pár jó videót is... (a diszkréció adott és alap)
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Aktív nagyfarkút keresek szopatásra! + a többi megbeszélés tárgya
13.ker kornyeki aktivat keresek most. Autoval vagyok. Vagy skype
Hali. Most valaki BP.15. kerület?
Dunaújvárosban oral kaland? Helyem van!

Most valakinek lenne kedve egy fiatal popsihoz Pesten?
Sziasztok Aktív sportos partnert keresek vasárnapra várom a jelentkezéseket hely megoldható utazni is tudok (Győr Moson Sopron megye)
Sziasztok!
Jövő hétre keresek bi pasit, vagy párt bi férfitaggal, Kecskemét és környéke.
Jövő hétre keresek bi pasit, vagy párt bi férfitaggal, Kecskemét és környéke.
Vasárnap kora délután Zsámbok-Dány-Kóka környékéről keresek autós aktív srácot!!!
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok Érd vagy környékén egy kis móka? 21vagyok kicsit macis de sose volt panasz a szexben.Élvezem ha a partneremnek örmömet okozok.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Még ma este egy bi passzív pasit keresünk Debrecenben!csak aki komolyan gondolja Viber számot kérünk !
Budán most valaki?
Ma este ?
Ma este valaki bp?

Pécsen szopnék végig , ma este is .
Nyírbátor kk aktív aki mer is találkozni helyem van
Közös hokira keresek. 3.kerületben.
Sziasztok ma estére keresek Szegedi pasit nagy intimmel kölcsönös orálra max 35éve korig diszkréció adott és elvárt !