Nincs senki, aki szoptatna most éjszaka?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 08. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 08. szerda 22:58
Törölt felhasználó (4564862)

Köcsög vagyok.
Szopok. Baszható is vagyok. Ujjazhatsz is vagy smárolhatunk is. Most éjfél után, 04 óra között valaki megszoptatna vagy megbaszna a Népligetben a kondi gépeknél? (pad,bokor). Írj privit és tali!

Ma délelőtt Székesfehérvár környékén fiatal, igényes partnert keresek közös masztira.
Reggel nagyfarku pasit szopnek
.
.
Holnap koran reggel 5.30 korul Vac es kornyeken keresek egy apolt pasit , akit leszophatok.
30 évesig srácot keresek. Békéscsaba és környéke. Kezdő is lehetsz
Köcsög vagyok.
Szopok. Baszható is vagyok. Ujjazhatsz is vagy smárolhatunk is. Most éjfél után, 04 óra között valaki megszoptatna vagy megbaszna a Népligetben a kondi gépeknél? (pad,bokor). Írj privit és tali!

Dunaharaszti környékén szopnék vagy amihez kedvünk van.
Van valaki most?
Van valaki most?
uni-aktív barátot keresünk-valaki?
Közös hoki kölcsönös orál Buda?. írj
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ma lenne kedve valakinek egy kozos masztihoz(frottage), kolcsonos oralhoz valakinek max a 30as korosztalybol? (Ne legyel nagyon szoros, es legyen normal testalkatod)
Gyöngyösi szopni imádo pasit keresek .esetleg párt ha léteznek bi párok magyarországon helyel rendelkezök elönyben
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrádban (Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/ szabadban
Ma leszopnék sokspermájú fiút.
Ma estére keresem hellyel rendelkező szopatómat,zala,vas megyében,esteleg.messzebb is
Szopnék szép kemény farkat végig helyem van de autoban vagy szabadban is jó.Kecskemét, Nagykőrös Cegléd környékén..
Sziasztok ma estére keresnénk egy bi passzív srácot ha van kedved itt is aludhasz vagy ahogy gondolod ! Aki raber vagy van kedve írjon !
Sziasztok! Ma XIII. kerületben hellyel rendelkezőt szopnék szívesen három óra magasságában!
Holnap ha nem szakad az eső, 2 körül lemegyek Gárdonyba. Lesz valaki?
Mezökövesd mellett vatta bükkábrány nyárád daróc környékén bi pasiként szopatok szopok dugok autóban esetleg valaki?